Author Topic: EXTERN Guardiola: “Nu încerc să transform Bayern Munchen în Barcelona”  (Read 551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Guardiola: “Nu încerc să transform Bayern Munchen în Barcelona” [Skilled Sport]

Pep Guardiola a vorbit despre criticile care i se aduc în legătură cu stilul de joc pe care acesta îl practică la Bayern Munchen, declarând că nu doreşte să transforme echipa bavareză în echipa Barcelonei.
Chiar dacă mulţi îl critică pe Guardiola, acesta a câştigat aproape tot cu echipa nemţilor, mai puţin Uefa Champions League, competiţie pe care nicio echipă nu a câştigat-o de două ori consecutiv.

“Nu poţi să joci cum vrei. Trebuie să-ţi adaptezi jocul în funcţie de cel al jucătorilor. Desigur, am multe idei de pus în practică, dar asta diferă şi în funcţie de adversarul pe care îl întâlneşti”, spune Guardiola.

“Nu sunt aici să schimb mentalitatea jucătorilor. Toţi sunt nişte învingători şi toţi vor să aibă succes…trebuie doar să găsesc formula cea mai potrivită pentru ca fiecare jucător să dea tot ce are mai bun pentru echipă”

“La Barcelona se potrivea tiki-taka, deoarece aşa dădeau jucătorii cel mai bun randament, lucru care s-a văzut. Jocul meu este bazat pe posesie, fiecare antrenor are stilul său, iar eu vreau ca echipa mea să aibă mingea şi să dicteze jocul, iar pentru asta îţi trebuie oameni buni la recuperare, dar şi la faza de creaţie, plus o apărare solidă”

“Nu vreau să schimb sau să transform stilul lui Bayern, vreau doar să rămânem învingători, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă, atât eu, cât şi jucătorii, ne vom adapta unii după alţii”, a mai spus Guardiola după ce a fost întrebat dacă încearcă să copieze stilul de joc pe care l-a impus la Barcelona.

Sursa: superfotbal.ro

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Wow wow, si care e problema? E stilul lui, nu vad ceva rau in faptul ca-l foloseste, atat timp cat practic ii apartine. Lol..

Este unul dintre cei mai buni antrenori :D

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cat timp echipa castiga tot ce prinde, nu vad o problema in asta. :))

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Cat timp echipa castiga tot ce prinde, nu vad o problema in asta. :))
ai dreptate stunt Guardiola  este un antrenor bun :)

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal