Author Topic: EXTERN Harry Redknapp: “Unul dintre cele mai mari regrete este că nu l-am transferat pe  (Read 630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Harry Redknapp: “Unul dintre cele mai mari regrete este că nu l-am transferat pe Suarez atunci când am avut ocazia [Skilled Sport]

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat în cariera lui Suarez, cel mai mare regret din cariera de antrenor a lui Redknapp îl reprezintă faptul că nu l-a putut transfera pe Luis Suarez atunci când a avut ocazia.
“Trebuie să îl cumperi, Harry”, mi-a spus Ruud Gullit, “Este un jucător fantastic!”, povesteşte Harry în noua sa carte numită “A Man Walks On To A Pitch”.

“Recunosc că aveam îndoieli în ceea ce-l priveşte. Mă gândeam că nu se va adapta la rigorile din Premier League, dar am făcut o ofertă celor de la Ajax, însă aceştia au crescut preţul, deoarece intraseră mai multe cluburi  pe fir. Până la urmă a ajuns la Liverpool pentru suma de 22.8 milioane de lire sterline. O sumă pe care noi nu voiam să o plătim, dar uitându-mă acum la ceea ce a făcut în campionatul englez, cred că aş fi plătit mult mai mult, de aceea regret atât de mult că nu l-am transferat, însă nu eram eu omul cu banii la Tottenham”, mai scrie Redknapp.

Un alt om care ar fi putut să ajungă White Hart Lane, este chiar Patrick Vieira, fostul jucător al lui Arsenal, care a ales în cele din urmă să joace la Manchester City.

“Îmi amintesc că vorbisem cu Dany Levy despre acest transfer şi mi-a spus că suporterii vor fi ostili, deoarece Vieira jucase la rivala Arsenal. Vorbisem şi cu jucătorul şi îmi spusese că vrea să joace pentru Tottenham şi că îi este dor de campionatul Angliei. Asta se întâmpla pe vremea când el juca în Italia. Până la urmă, situaţia s-a schimbat, iar el a rămas în Serie A. Atunci când a devenit din nou transferabil, acesta a ales să meargă la Manchester City”, mai povesteşte antrenorul celor de la QPR.

Sursa: superfotbal.ro
« Last Edit: 10 October 2014, 16:26:01 by [uTD]P1xuletzXD »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Oricine l-ar fi transferat pe Suarez ar fi facut o treaba foarta buna la acel moment. :D

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
astai adevarat stunt orice echipa si ar dori pe Suarez :)

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Oricine l-ar fi transferat pe Suarez ar fi facut o treaba foarta buna la acel moment. :D
Exact.

Are motive sa regrete.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Chiar si Piti no ?

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Chiar si Piti no ?
Pai da no ?

Oricine cred ca l-ar vrea pe Suarez.