Author Topic: EXTERN Silvio Berlusconi: “Balotelli este un măr stricat. Nu l-am vrut la AC Milan!”  (Read 553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Silvio Berlusconi: “Balotelli este un măr stricat. Nu l-am vrut la AC Milan!” [Skilled Sport]

Atacantul controversat al celor de la Liverpool, Mario Balotelli, nu a fost foarte îndrăgit de patronul clubului Milanez, Berlusconi declarând că nu l-a vrut niciodată pe acesta la Milan.
“Îmi amintesc faptul că Balotelli a fost adus contrar voinţei mele. Eu aş fi preferat altceva“, spune Berlusconi pentru Gazzetta dello Sport.

“Acum avem mulţi campioni în echipă, îl avem pe Torres, pe Menez, pe Honda, pe De Jong, El Shaarawy. Avem baza, nu mai avem un măr stricat în vestiar, ne-am descotorosit de el”

“Scopul nostru este să ne calificăm în Liga Campionilor. Vrem să construim o echipă câştigătoare, de viitor. Finala Champions League din 2016 se va ţine la Milano, de ce să nu visăm că putem juca acel meci?”, mai adaugă patronul italian.

Între timp, Balotelli a ajuns la Liverpool, acolo unde a marcat doar un singur gol, în Liga Campionilor, împotriva celor de la Ludogorets.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Este din ce in ce mai slab Balotelli, probabil din lipsa unui club constant. :\

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *