Author Topic: EXTERN Messi: “Încep să mă înţeleg din ce în ce mai bine cu Neymar pe teren!”  (Read 633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Messi: “Încep să mă înţeleg din ce în ce mai bine cu Neymar pe teren!” [Skilled Sport]

după victoria din Champions League, împotriva celor de la Ajax, scor 3-1, Leo Messi a spus că se înţelege din ce în ce mai bine pe teren cu Neymar.
Întrebat de reporteri dacă este încântat de cum se înţelege cu Neymar pe teren, Messi a spus: “Da, foarte încântat. Din fericire, acum  ne înţelegem foarte bine, parteneriatul nostru este mai bun ca anul trecut, iar ăsta este cel mai important lucru”

“Abia aşteptăm să îl avem şi pe Suarez în echipă. Este un atacant grozav şi ne va ajuta foarte mult. Acum trebuie să ne pregătim pentru următorul meci (cel cu Real Madrid)”, a mai adăugat argenianul.

Imediat după meciul cu olandezii, antrenorul catalanilor a declarat şi el: “Sunt foarte încântat de cum ne-am descurcat. Am fi putut juca mai bine, dar sunt mulţumit per total”

Întrebat dacă schimbările făcute au ceva legătură cu meciul din weekend, Enrique a spus: “Messi, Neymar şi Iniesta au fost schimbaţi pentru că aşa am crezut că-i mai bine. Meciul cu Real Madrid este într-o altă competiţie, nu are legătură cu schimbările făcute. Deocamdată suntem primii în clasament (La Liga), nu este nimeni deasupra noastră, deci cred că suntem bine.”

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Si se vor intelege din ce in ce mai bine. :> Nu-i da nimeni jos de pe 1 din La Liga. >:] Barca ftw. :))

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Se inteleg foarte bine isi dau niste pase foarte bune de gol.:)

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Stiu foarte bine jocul si dau pase bune.
« Last Edit: 23 October 2014, 23:11:00 by [SG]B@dboy »

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Stiu foarte bine jocul si dau pase bune.
Asta inseamna sa joci cu echipa, nu individual. Ronaldo ar fi in stare sa-si dea singur pase de gol doar ca sa aibe un gol in plus, la asta se rezuma tot la el.

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal