Author Topic: EXTERN Zlatan Ibrahimovic: “Sezonul trecut a fost cel mai bun din carieră, dar nu am şa  (Read 835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Zlatan Ibrahimovic: “Sezonul trecut a fost cel mai bun din carieră, dar nu am şanse la Balonul de Aur!” [Skilled Sport]

Atacantul suedez a spus că nu crede în şansele sale la câştigarea Balonului de Aur, chiar dacă, conform spuselor sale, sezonul trecut a fost cel mai bun din cariera sa.
Ibrahimovic este încântat de nominalizare, însă este realist şi spune că dacă s-ar fi calificat cu Suedia la Campionatul Mondial ar fi avut mai multe şanse.

“Cred că anul trecut am avut cel mai bun sezon din carieră. Ăsta este obiectivul meu, să devin din ce în ce mai bun”, spune jucătorul în vârstă de 33 de ani.

“Ştiu că am fost nominalizat pentru Balonul de Aur, dar va fi dificil să-l câştig, deoarece nu am jucat la Cupa Mondială. Foarte mulţi jucători au strălucit la Campionatul Mondial, aşa că ei un avantaj”

“Eu doar încerc să joc cât de bine pot, an de an, încerc să îmi îmbunătăţesc jocul, să fiu cât mai bun şi să fiu nominalizat pentru asemenea trofee”, a mai declarat Ibrahimovic.

Pe data de 12 Ianuarie, la Zurich, se va afla numele câştigătorului, însă până atunci, pe 1 Decembrie vom afla cei trei finalişti. Principalul favorit la câşigarea Balonului de Aur de anul acesta este Cristiano Ronaldo.

Sursa: superfotbal.ro

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Cat timp e Ronaldo si Messi,nu prea are sanse...Eu sunt un mare fan Zlatan Ibrahimovic,si sper ca intr-o buna zi sa ia si el Balonul de Aur!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Cat timp e Ronaldo si Messi,nu prea are sanse...Eu sunt un mare fan Zlatan Ibrahimovic,si sper ca intr-o buna zi sa ia si el Balonul de Aur!
Intr-o buna zi .. deja e batranel si el , ma indoiesc ca va mai apuca  pana cand se retrage x_X .. :))

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Eu zic ca el o sa il ia anu care vine pentru ca da niste goluri fabuloase.:)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu prea cred ca-l va lua vreodata... desi este un jucator foarte bun, Ronaldo si Messi sunt inca tineri, il vor mai lua doar ei doi inca vreo cativa ani.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal