Author Topic: EXTERN Marco Reus a declarat că nu se gândeşte momentan la viitorul său!  (Read 585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Marco Reus a declarat că nu se gândeşte momentan la viitorul său! [Skilled Sport]

Jucătorul Borussiei Dortmund, Marco Reus, cel care este trending subject în aceste zile prin presa internaţională, a scris pe pagina sa oficială de Facebook că momentan nu se gândeşte la viitorul său, iar singurul lucru asupra căruia se concentrează, este Borussia Dortmund. Presa internaţională spune că Reus va pleca de la Dortmund în această vară, asta după ce CEO-ul de la Bayern Munchen a dezvăluit faptul că în contractul lui Reus va exista o clauză de doar 25 de milioane de euro începând vara lui 2015.

Marco Reus a fost adus pe suma de 17 milioane de euro, de la Gladbach, în 2012, iar acesta a devenit rapid unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din lume.

“Se fac foarte multe speculaţii legate de viitorul meu. Vreau să profit de această oportunitate şi să spun că alţi oameni îşi fac mai multe griji ca mine în ceea ce mă priveşte. Tot ceea ce pot să spun cu certitudine este că acum suntem în drum spre Munchen, acolo de unde sperăm să ne întoarcem cu trei puncte înapoi în Dortmund.

După acest meci important, vor veni meciurile cu Galatasaray, Borussia Monchengladbach, Paderborn şi Arsenal. Aceste meciuri, dar şi cele cu naţionala Germaniei, sunt singurele lucruri care mă preocupă în acest moment”, a scris Reus pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
N-are treaba cu viitorul lui, oricare va fi el, va fi unul excelent. xD E un jucator tanar cu un potential imens.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Vitorul lui va fi unul excelent,luand in considerare la ce nivel este acum. :D

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
El este un jucator cu vitorul in fata la ce bine joaca pe teren.:)

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru

La cat de talentat este pacat ca s-a destramat echipa sa . Reactia de la sfarsitul meciului cu Bayern . You not ma brother anymore nigga . Brilliant reaction .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal