Author Topic: EXTERN Gerrard spune că ar putea pleca de la Liverpool la sfârşitul sezonului!  (Read 738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Gerrard spune că ar putea pleca de la Liverpool la sfârşitul sezonului!

[Skilled Sport]

Căpitanul clubului de pe Anfield, Steven Gerrard, spune că nu se va retrage din fotbal la sfârşitul acestui sezon, dar nu ştie dacă va mai continua să joace pentru Liverpool.
Gerrard a declarat că este pregătit să evolueze în altă parte, în cazul în care Liverpool nu-i va prelungi contractul, contract care este valabil până la sfârşitul acestui sezon.

“Acum nu sunt preocupat decât de acest sezon, care se termină în luna Mai, apoi voi vedea ce voi face. Voi încerca să mă bucur şi să profit de acest sezon, care ar putea fi ultimul în cazul în care clubul are alte intenţii”, spune căpitanul “cormoranilor” pentru Daily Telegraph.

“Indieferent de decizia clubului, nu mă voi retrage din fotbal, încă mai pot să joc”, a mai adăugat Gerrard, care spunea acum ceva timp că ar fi interesat de o aventură în MLS.

Liverpool va face deplasarea în acest weekend la Newcastle, apoi se va pregăti pentru meciul de Champions League pe care îl va juca acasă la Real Madrid.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Sper ca nu vor face Liverpool aceeasi prostie ca si Chelsea, sa nu prelungeasca un contract al unei legende. x__X" Gerrard este emblema Liverpool-ului, cum era si Lampard pentru Chelsea, alaturi de Terry si Cech. xD

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Imposibil ....
Sunt extrem de sigur ca isi va incheia cariera la Liverpool !

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nu e o idee prea buna...Mai bine ar ramane :D

Follow me on:
FaceBook