Author Topic: EXTERN Record pentru Ancelotti! Italianul a ajuns pentru prima dată la 11 victorii cons  (Read 536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Record pentru Ancelotti! Italianul a ajuns pentru prima dată la 11 victorii consecutive [Skilled Sport]

Real Madrid trece printr-o perioadă foarte bună, iar italianul Carlo Ancelotti a ajuns pentru prima dată în carieră la 11 victorii consecutive, în toate competițiile, după succesul înregistrat pe terenul celor de la Granada, scor 0-4

Ancelotti a adunat 925 de partide în cei 19 ani de când este antrenor, timp în care le-a pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, în urmă cu un an venind pe banca lui Real Madrid.

În plus, Ancelotti mai are un motiv să fie mândru. Real este prima echipă din Spania care înscrie peste 20 de goluri în primele 5 meciuri din deplasare într-un sezon, depășindu-le la acest capitol pe Barcelona (19 goluri, sezonul 2012-2013), Athletic (17 goluri, 1932-1933) și Arenas (16 goluri, 1929-1930).

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
E si normal cand are o asemenea echipa la dispozitie, nu stiu cine ii poate bate pe Real acum. X_X

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
E si normal cand are o asemenea echipa la dispozitie, nu stiu cine ii poate bate pe Real acum. X_X
Da,isi permite :D Ii permite si echipa si implicit bugetul.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal