Author Topic: INTERN ANGHEL IORDĂNESCU: ”ÎMI DORESC CA ECHIPA SĂ JOACE OFENSIV”  (Read 712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
INTERN ANGHEL IORDĂNESCU: ”ÎMI DORESC CA ECHIPA SĂ JOACE OFENSIV”
« on: 11 November 2014, 15:30:05 »

[Skilled Sport] ANGHEL IORDĂNESCU: ”ÎMI DORESC CA ECHIPA SĂ JOACE OFENSIV” [Skilled Sport]

Selecționerul Anghel Iordănescu a dezvăluit azi, la conferința de presă de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, cum și-ar dori să arate echipa națională la debutul său în noul mandat pe banca ”tricolorilor”.
Echipa națională s-a reunit astăzi, la Mogoșoaia, pentru a pregăti meciurile cu Irlanda de Nord (14 noiembrie, ora 21:45, preliminarii EURO 2016) și Danemarca (18 noiembrie, ora 20:30, amical).

La conferința de presă organizată la Centrul de Fotbal Mogoșoaia au participat selecționerul Anghel Iordănescu și jucătorii Claudiu Keșeru, Ovidiu Hoban și debutantul George Pușcaș.

”N-am să fac schimbări mari pentru acest prim joc. Schimbările ar urma să vină în viitor. Voi folosi același sistem, 4-2-3-1, dar îmi doresc ca echipa să joace ofensiv. Pe lângă siguranța maximă din apărare, îmi doresc să ajungem mai des la poarta adversă”, a declarat Anghel Iordănescu.

Selecționerul a adăugat: ”Meciul cu Irlanda de Nord este unul extrem de important, i-am studiat pe adversari, au câțiva jucători determinanți. Este o echipă care poate specula orice moment, periculoasă pe contraatac și la fazele fixe”.

”Orice jucător care evoluează constant la echipa de club și care nu joacă la echipa națională e dezamăgit. Așa e normal să fie! Voi da totul la antrenamente pentru a-l convinge pe domnul Iordănescu să mă aleagă” (Claudiu Keșeru)

”Ne dorim să pregătim bine meciul și să câștigăm la debutul noului staff. Abordăm orice meci la victorie, nu mă gândesc la egal” (Ovidiu Hoban)

”Orice jucător își dorește să reprezinte echipa țării lui. Sper să mă adaptez repede în grup. La club, sper să ajung cât mai repede să evoluez la prima echipă a lui Inter” (George Pușcaș)

Sursa: superfotbal.ro

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Re: ANGHEL IORDĂNESCU: ”ÎMI DORESC CA ECHIPA SĂ JOACE OFENSIV”
« Reply #1 on: 11 November 2014, 16:17:49 »
Si eu doresc multe lucruri :)) :))

Sper sa joace bine echipa,altfel nu avem sanse de calificare.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #2 on: 11 November 2014, 16:49:35 »
Cea mai buna aparare este atacul. =D Mereu am urat la nationala romaniei ca se apara excesiv de mult. Cel mai bine este sa atace.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
« Reply #3 on: 11 November 2014, 18:16:45 »
Ar fi foarte bine daca ar ataca pentru ca asa se dau goluri nu aparandu-te.:))

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #4 on: 11 November 2014, 18:20:17 »
Asta imi doresc si eu. Dar, trebuie sa ne si aparam. Trebuie sa fim atenti la mijloc, deoarece acolo e tranzitul intre atac si aparare. Deci, ne trebuie oameni buni si in mijloc.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
« Reply #5 on: 11 November 2014, 20:07:53 »
Nu prea am vazut cine stie ce jucatori acum chemati la nationala,dar o sa castigam !  :)

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #6 on: 12 November 2014, 13:59:57 »
Asta imi doresc si eu. Dar, trebuie sa ne si aparam. Trebuie sa fim atenti la mijloc, deoarece acolo e tranzitul intre atac si aparare. Deci, ne trebuie oameni buni si in mijloc.
E ceva logic sau ..

Mutu,Tamas ar trebui sa apara pe teren . xD

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal