Author Topic: EXTERN Wenger: “Chelsea nu mai poate fi ajunsă de nimeni în campionat”  (Read 608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
EXTERN Wenger: “Chelsea nu mai poate fi ajunsă de nimeni în campionat”
« on: 11 November 2014, 15:32:13 »

[Skilled Sport] Wenger: “Chelsea nu mai poate fi ajunsă de nimeni în campionat” [Skilled Sport]

Chelsea are un start perfect de sezon în Premier League, nefiind învinsă până acum, iar managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, crede că echipa antrenată de Mourinho nu mai poate fi ajunsă de nimeni în campionat.
“În acest moment, Chelsea poate trece de bariera de 100 de puncte strânse în campionat. Dacă ne uităm la numărul de puncte pe care îl au şi la avansul pe îl deţin, cred că este destul de clar că nu mai pot fi ajunşi de nimeni”, spune tehnicianul francez al “tunarilor”.

“Nu este nimeni capabil care să le pună probleme în acest moment. Este o echipă experimentată care ştie să câştige chiar şi atunci când nu joacă bine”, a mai spus Wenger, a cărui echipă a fost învinsă în ultima etapă de campionat, cu scorul de 2-1, de către Swansea.

“Am avut o săptămână de coşmar, mai ales dacă ne luăm după rezultate. Am avut 3-0 cu Anderlecht şi am avut 1-0 cu Swansea. Nu am reuşit să câştigăm meciurile şi am pierdut două puncte în UCL şi alte trei puncte în campionat”

“Sunt foarte dezamăgit, mai ales atunci când eşti în avantaj şi conduci jocul, atât în teren, cât şi pe tabelă, cred că trebuie să câştigi meciul”, a mai adăugat antrenorul lui Arsenal.

Sursa: superfotbal.ro

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ii cam dau dreptate.Chelsea e o adevarata forta in campionatul Angliei!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Ii cam dau dreptate.Chelsea e o adevarata forta in campionatul Angliei!
Exact asta am vrut sa spun si eu , chiar nu mai are cine sa ii ajunga.:)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Se grabeste cu declaratiile.

Sa zicem ca Southampton au doar un start de sezon superb, ei de obicei nu se incadreaza sus in campionat, asa ca sigur vor da gres mai tarziu si vor cadea in clasament. Asa ca ar ramane Manchester City, care are 21 puncte, e la 8 distanta de Chelsea... ii poate ajunge, dar foarte greu.

Cat despre bariera de 100 de puncte... nu prea cred, este un campionat mult prea puternic pentru ca cineva sa domine in asemenea fel.

Eu unul sper sa castige Chelsea campionatul, tin cu ei de mult timp. =D

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Cine stie,poate vezi ca Southampton castiga campionatul. :>

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal