Author Topic: EXTERN Xabi Alonso s-a razgandit : "Cristiano merita balonul de aur,e cel mai bun"  (Read 735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled Sport]Xabi Alonso s-a razgandit : "Cristiano merita balonul de aur,e cel mai bun"[Skilled Sport]

Xabi Alonso a jucat între 2009 și 2014 la Real Madrid, însă ultimele sale declarații au lăsat un gust amar fanilor trupei blanco.

Mijlocașul, ajuns între timp la Bayern Munchen, a declarat că Neuer este cel mai bun portar cu care a jucat vreodată, excluzându-l astfel pe Iker Casillas.
De asemenea, Xabi Alonso s-a alăturat taberei care consideră că un german ar trebui să câștige Balonul de Aur.

Văzând amploarea luată de declarațiile sale, la câteva zile distanță, ibericul a făcut cale întoarsă:
"Cristiano a avut un sezon fantastic, este cel mai bun fotbalist cu care am avut ocazia să joc. Și el merită la fel de mult Balonul de Aur.", au fost vorbele cu care Xabi Alonso a încercat să îndulcească situația.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
E o lupta stransa.Nu se stie,cine va castiga.Fiecare cu parerea lui,nu trebuie judecati oamenii.
Pana la urma e normal,Xabi a jucat cu Ronaldo la Real!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
E si normal ! C.R a dominat tot sezonul trecut , chiar daca messi a ajuns in finala CM , a trecut ca gasca prin apa ... aici ma refer ca nu a facut nimic acolo :|

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cristiano Ronaldo va castiga Balonul de Aur ... un portar n-a mai castigat de mult acest titlu. :\ Mi-ar placea sa castige Neuer totusi, sa luam o pauza de Messi si CR7. :))

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Neuer zic eu ca i-a balonul de aur sa ia si un portar odata balonul asta :)

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal