Author Topic: EXTERN Fc Barcelona, cosmarul lui Emery.100 meciuri,nicio victorie contra catalanilor  (Read 826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled Sport]Fc Barcelona, cosmarul lui Emery.100 meciuri,nicio victorie contra catalanilor[Skileld Sport]

Unai Emery este antrenor la FC Sevilla din 2013, dar până acum echipa sa n-a reușit să câștige niciun meci contra celor de la FC Barcelona.

FC Barcelona a pierdut, cel puțin momentan, locul al doilea în La Liga - este la două lungimi de undă în spatele celor de la Real Madrid -, dar ambiția lui Luis Enrique este aceea de a-i readuce pe catalani în fruntea campionatului. Iar meciul cu Sevilla este considerat o bună oportunitate de a mai bifa trei puncte în clasament.

Gruparea blaugrana se bazează și pe faptul că de patru ani sunt neînvinși în fața celor de la Sevilla, care s-a impus ultima oară în august 2008, scor 3-1. Mai mult decât atât, ultima oară când Sevilla s-a impus în fieful catalanilor s-a petrecut în ianuarie 2010, scor 1-2.

Unai Emery, antrenorul Sevillei, nu are, așadar, nicio victorie contra celor de la Barcelona, dar are ambiția de a sparge acest ghinion sâmbătă seară (ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1), mai ales că va bifa meciul cu numărul 100 pentru actuala sa echipă. În plus, tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, n-a uitat nici acum înfrângerea la scor pe care elevii săi au încasat-o în februarie chiar la ei acasă (1-4).
”Aștept cu nerăbdare acest meci, mai ales că îmi doresc să trec și peste acest hop”, a spus Emery.

De partea cealaltă, Enrique nu se va putea baza în continuare pe Iniesta, nerefăcut, dar în schimb va putea conta pe Rafinha și pe Mathieu, complet refăcuți.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nu cred ca va reusi nici anul asta :D

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Sevilla este o adevarata putere in ultimii 2 ani ! Va avea de munca barcelona daca vor sa castige

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Sper sa castige Barca. :))

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Sevilla a evoluat mult si Barcelona a cam mai slabit. Dar eu cred ca Barcelona va castiga acest meci sau cel mult va fi remiza.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Eu zic ca v-a bate lejer barca..:)

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)