Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pentru un incepator e chiar bine .. ce sa zic daca te pricepi sa iti faci si singur videoclipurile e iar foarte bine .. iti urez succes ai driftat binisor pentru inceput iti zic Multa Bafta in continuare daca vei continua cu asta insa ai potential toti avem da nu stim sa il imbunatatim <unii> .. Ai mod pe elegy sau mi se pare nustiu sau e doar ENB ... in fine cand filmezi incearca fara ENB si mie mi-a zis -SHADOW ca e mai bine eu zic sa asculti sfatul si sa incerci sa driftez fara niciun mod pe elegy asa poti devenii un drifter calumea. Felicitari
Pentru inceput eu cred ca e bine , sfat : foloseste numpad (4;6) dece ? Pai e mai usor , daca este vreo curba mare atunci daca folosesti numpad-ul , camera se roteste o data cu masina , pe cand cu mouse trebuie repede sa il intorci (din cate am observat la o parte acolo)
E frumoasa .. grafica . Totul are un inceput , continua sa exersezi.
Imi plac strazile, iar la faza cu enb, Dubstep ai uitat ceva, eu am spus sa nu folosesti enb daca pc-ul e slab. Revenind, mi se pare cam ciudat enb-ul tau... E binisor pentru inceput dar mai exerseaza.