Author Topic:  OnePlus ar putea pregăti un telefon dual SIM, cu slot microSD, conform unui clip  (Read 451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] OnePlus ar putea pregăti un telefon dual SIM, cu slot microSD, conform unui clip promoţional [Skilled News]

OnePlus ar fi postat pe web un clip promoţional care detaliază un telefon ce include dotări pe care modelul One nu le are. După cum sunt sigur că ştiţi, OnePlus One e un telefon single SIM fără slot microSD. Ei bine, device-ul din captură de mai jos e un dual SIM ce are slot pentru carduri de memorie.

Suntem la cel puţin 2 trimestre distanţă de lansarea lui OnePlus Two, dacă ne luăm după oficialii companiei, deci mă îndoiesc că au început scăpările legate de acel model. Există totuşi o teorie legată de un OnePlus Mini, cu ecran cu diagonală de 5 inch, care ar fi scăpat recent pe web, dar până la urmă s-a dovedit a fi un fals. Despre OnePlus Two se spune că va fi un smartphone cu ecran Quad HD de 5.5 inch şi o cameră selfie de 5 MP.

El ar include şi 32 GB stocare, procesor Snapdragon 805 şi o baterie de 3300 mAh, plus cameră de 16 MP. Prezenţa stocării de 32 GB mă duce cu gândul la lipsa de slot microSD, dar totuşi nu cred că acel clip promoţional există fără temei. Un procent uriaş din telefoanele dual SIM vine din China, deci nu ne-ar mira ca şi OnePlus să adere la trend.
mobilissimo.roo

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
La majoritatea persoanelor dual SIMurile sunt inutile. :]]

Mai bine s-ar dezvolta unul care sa suporte toate tipurile de SIMuri. xD E enervant sa le decupezi de la telefon la telefon. :))

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
La majoritatea persoanelor dual SIMurile sunt inutile. :]]

IDEM :)) Si eu am 2 sim`uri si nu am avut nici odata 2 cartele in telefon :))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal