Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Tenis/Tennis
»
WTA
Simona Halep i-a impresionat pe toți în 2014. Hănescu e sigur: "Va ajunge număru
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
WTA
Simona Halep i-a impresionat pe toți în 2014. Hănescu e sigur: "Va ajunge număru (Read 909 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
WTA
Simona Halep i-a impresionat pe toți în 2014. Hănescu e sigur: "Va ajunge număru
«
on:
26 December 2014, 19:54:54 »
[
Skilled Sport
]
Simona Halep i-a impresionat pe toți în 2014. Hănescu e sigur: "Va ajunge numărul 1 mondial!"
[
Skilled Sport
]
Simona Halep este optimistă pentru anul 2015.
Aflată pe podiumul WTA, românca își propune un an și mai bun decât cel care tocmai se încheie. Prezenţa la Singapore, unde a jucat finala cu Serena Williams, este printre realizările Simonei în 2014.
"Îmi doresc să câștig cât mai multe meciuri și cât mai multe titluri, visul meu în carieră este însă să câștig un Grand Slam, acum să vedem dacă se va putea. În 2015, îmi propun participarea din nou la Singapore", a mai afirmat Halep.
Victor Hănescu pariază și el pe Simona Halep și este convins că sportiva noastră va avea un an excelent, iar pe viitor va ajunge chiar numărul 1 în clasamentul WTA.
"Eu o văd câștigând multe turnee, deja a arătat că poate, a arătat că e capabilă să o bată chiar pe Serena Williams, iar asta nu este de ici, de colo. Cred că în scurt timp va ajunge pe locul 1 mondial, îi doresc succes", a spus Hănescu.
Sursa:
digisport
® Adi
Hero Member
Real Name: Adisor
Steam ID: mradi016
Re: Simona Halep i-a impresionat pe toți în 2014. Hănescu e sigur: "Va ajunge număru
«
Reply #1 on:
26 December 2014, 19:55:45 »
Speram sa ajunga pe locul 1
sa avem cu ce sa ne mandrim Romania:D
Sa-ti dea Domnu sanatate si Maicuta Domnului , si-mpreuna cu el ca sa nu-l lase singurel la ??? GREU
)
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
Re: Simona Halep i-a impresionat pe toți în 2014. Hănescu e sigur: "Va ajunge număru
«
Reply #2 on:
26 December 2014, 22:43:18 »
Normal ca va fi numarul 1 . Cat de curand
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
«
Reply #3 on:
27 December 2014, 00:06:45 »
Cat timp e animala de Williams aici, nu cred ca va reusi.
Eu m-as bucura sa revina macar pe 2.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
«
Reply #4 on:
27 December 2014, 00:08:28 »
Eu zic ca Halep o sa ajunga numarul 1 , in ultima vreme e de neoprit
.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Tenis/Tennis
»
WTA
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal