Author Topic:  Samsung Galaxy Core Prime disponibil în stocurile QuickMobile la prețul de 759 l  (Read 590 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] Samsung Galaxy Core Prime disponibil în stocurile QuickMobile la prețul de 759 lei [Skilled News]

Un telefon recent anunțat la nivel global este și Samsung Galaxy Core Prime, terminal 4G cu dotări mid-range ce iată începând de astăzi poate fi achiziționat și din România prin intermediul celor de la QuickMobile ce vând acest device pe alb sau negru la un preț de 759 lei.

Printre dotările lui Samsung Galaxy Core Prime regăsim un display de 4.5 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

Primim și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, un GPU Adreno 306, sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat și o baterie de 2.000 mAh.

mobilissimo.ro

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
E bunisor telefonul, dar nu merita sau dau 759 lei pe acest mobil. Eu i-as da 600 lei. Oricum, as vrea sa-l am.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
E bunisor telefonul, dar nu merita sau dau 759 lei pe acest mobil. Eu i-as da 600 lei.
Cam asa si eu. xD Camera foto e cam slaba, iar ramii puteau fi mai multi. xD

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Arata binisor :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal