Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Tenis/Tennis
»
ATP
Obiectivul lui Horia Tecău pentru anul 2015: "Mă concentrez pe turneele de Grand
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
ATP
Obiectivul lui Horia Tecău pentru anul 2015: "Mă concentrez pe turneele de Grand (Read 834 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
ATP
Obiectivul lui Horia Tecău pentru anul 2015: "Mă concentrez pe turneele de Grand
«
on:
29 December 2014, 00:38:32 »
[
Skilled Sport
]
Obiectivul lui Horia Tecău pentru anul 2015: "Mă concentrez pe turneele de Grand Slam"
[
Skilled Sport
]
Horia Tecău a încheiat cel mai bun sezon al carierei. Constănțeanul a câştigat, alături de Jean Julien Rojer, 8 titluri ATP. Tenismanul român îşi va continua colaborarea cu jucătorul olandez şi în 2015, când speră să-şi împlinească visul: un titlu de Grand Slam.
Tecău a ajuns de trei ori în finala turneului de la Wimbledon, alături de Robert Lindstedt, dar a pierdut de fiecare dată. "Ne dorim să facem un program mai bun, mai atent, mai concentrat pe turneele de Grand Slam. Un titlul de Grand Slam este singurul care îmi lipsește și îmi doresc să-l obțin în viitor, poate chiar anul viitor" a declarat Tecău.
Tecău şi-a analizat jocul şi ştie ce îi lipseşte pentru a putea triumfa în anul care urmează la un turneu de Grand Slam. "Îmi doresc să joc la o variație mai mare pe retur. Mai multe loburi, mai multe retururi pe lung de linie, să lucrez la mișcarea în teren, să-l ajut mai mult pe Julien când servește" a încheiat Tecău.
Sursa:
digisport
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
Re: Obiectivul lui Horia Tecău pentru anul 2015: "Mă concentrez pe turneele de Grand
«
Reply #1 on:
29 December 2014, 02:18:15 »
E bine ca a ales pe ce sa se bazeze ..
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Obiectivul lui Horia Tecău pentru anul 2015: "Mă concentrez pe turneele de Grand
«
Reply #2 on:
29 December 2014, 09:32:45 »
Poate castiga si el ceva mai "major" la anu'!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
FaLLenGirL
Spam Machine
«
Reply #3 on:
08 January 2015, 02:18:19 »
Macar stie ce vrea
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Tenis/Tennis
»
ATP
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal