Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig ... (Read 598 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig ...
«
on:
31 December 2014, 00:17:33 »
[
Skilled Sport
]
Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig multe titluri cu Real”
[
Skilled Sport
]
După ce Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a pus capăt speculațiilor despre un posibil transfer - fie și pentru o nouă sumă record - a lui Gareth Bale la Manchester United, însuși fotbalistul galez a ținut să-și spună punctul de vedere cu privire la presupusa sa plecare de la campioana Europei.
„Nu am primit nicio ofertă pentru Bale, nici de la Manchester United, nici de la alt club. Oricum, nu ne interesează ofertele pentru acest jucător, indiferent de sumă. Nu îmi pot imagina Real Madrid fără Bale. E un jucător unic, care deja ne-a oferit foarte mult și este crucial pentru viitorul clubului”, a declarat Florentino Perez, după ce presa engleză a făcut o adevărată campanie unui ”iminent” transfer al galezului pe Old Trafford.
„Manchester United? Sunt fericit la Real Madrid, mă încântă acest oraș, clima, clubul, totul. Intenționez să rămân și să câștig multe alte titluri aici”, a spus și Gareth Bale, pentru televiziunea din Dubai, unde s-a aflat cu Real Madrid, la Dubai Challenge Cup. Madrilenii au pierdut competiția amicală cu AC Milan, cu scorul de 2-4.
„Am contract cu Real Madrid până în 2019 și aș putea chiar să rămân mulți ani după finalizarea acestuia”, a mai spus fotbalistul britanic de 25 de ani.
Sursa:
digisport
«
Last Edit: 31 December 2014, 00:21:23 by [uTD]P1xuletzXD
»
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
Re: Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig mul
«
Reply #1 on:
31 December 2014, 00:18:31 »
Bale nu este facut pentru United , el este facut sa joace la Real Madrid .
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig mul
«
Reply #2 on:
31 December 2014, 00:20:24 »
Bale este "fabricat" special pentru Real Madrid!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
Re: Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig ...
«
Reply #3 on:
31 December 2014, 01:18:38 »
Intentioneaza ..
Doar atat .
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
Re: Gareth Bale le frânge inimile fanilor lui United: ”Intenționez să mai câștig ...
«
Reply #4 on:
31 December 2014, 02:08:07 »
Locul lui Bale este la RMA
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal