Author Topic: EXTERN Cu Barcelona ieșită din cursă, Real Madrid și Bayern și-l dispută în 2015 pe ...  (Read 718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Cu Barcelona ieșită din cursă, Real Madrid și Bayern și-l dispută în 2015 pe Reus [Skilled Sport]

Marco Reus (25 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători din Europa, iar situația sa de la Dortmund le dă spenrațe granzilor de pe continent.

Real Madrid, Bayern Munchen și Barcelona și-au anunțat interesul pentru un eventual transfer al lui Reus în vara lui 2015, însă acum în luptă pentru semnătura neamțului au mai rămas doar două cluburi.

Vicecampioana Spaniei a rămas cu interdicția asupra transferurilor până în ianuarie 2016, astfel că nu va mai putea concura pentru aducerea lui Reus. Germanul mai are contract până în 2017 și a refuzat ultimele propuneri de prelungire.

Suma pentru care poate fi adus Marco este una incomparabil mai mică decât valoarea fotbalistului: 25 de milioane de euro este clauza de reziliere a lui Reus, care nu a vrut să semneze prelungirea cu Dortmund tocmai pentru că valoarea acesteia s-ar fi mărit.

Confrom presei germane, cele mai mari șanse le-ar avea Bayern, acolo unde ar putea reface grupul de la Borussia, alături de Lewandowski și Gotze, însă cu ochiul îi face și deținătoarea UCL, o trupă la care are șanse cel puțin la fel de mari de a lupta pentru câștigarea UCL.

44 de milioane de euro este cota de piață a lui Marco Reus, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

Sursa: digisport
« Last Edit: 01 January 2015, 02:51:46 by [uTD]P1xuletzXD »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cred ca ajunge la Real ... pare tipul de om care alearga doar dupa bani ( e posibil sa stea pe banca :] ). xD

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Ete na il ia Bayern si .. il face milionar dupa pleaca ..

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Unde o sa-l puna si pe Reus ? Cred ca o sa-l vinda pe Benzema .

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Unde o sa-l puna si pe Reus ? Cred ca o sa-l vinda pe Benzema .

Nu cred ca este nevoie :D Reus de obicei joaca mijlocas ofensiv , iar pe acest post la real joaca James Rodriguez ... cred ca se pot intelege cei 2 , fiecare cate o repriza :D sau il pot vine pe modric , si sa vina james in locul lui iar reus in locul lui james ..

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Sper sa ajunga la Real ;))

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Eu sper sa ajunga la Bayern. Acest tip a devenit celebru. Nu l-am vazut niciodata jucand, dar sper sa joace fotbal. Unii ,,joaca fotbal'', dar doar pentru bani si faima. Rar gasesti un jucator care joaca de placere.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Eu zic ca o sa mearga la Bayern , este o echipa mai buna ca Real zic eu .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal