Author Topic: EXTERN David De Gea : "M-am transformat la United precum Capitanul America"  (Read 567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Portarul spaniol David de Gea, de la Manchester United, unul dintre cei mai buni jucători ai ”diavolilor roşii” în acest sezon, a declarat că transformarea sa în cele trei sezoane de când joacă la clubul englez de fotbal l-a făcut să se simtă precum eroul de benzi desenate ”Căpitanul America”, relatează EFE.

De Gea, 24 de ani, a semnat pentru United în vara anului 2011, venind de la Atlético Madrid, iar după sosirea în Albion a început un program fizic de creştere a masei musculare, care a dus la creşterea formei sale sportive în ultima vreme.

M-am simţit precum Căpitanul America! Încă urmez acest program, cu toate că nu la fel de mult ca înainte. Am lucrat din greu la sala de forţă şi se simte”, a declarat portarul iberic într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

„Sunt de patru ani la echipă şi cred că mi-am îmbunătăţit toate aspectele jocului meu”, a mai spus De Gea.

Pentru transferul lui De Gea, fostul manager al lui United, Sir Alex Ferguson, a plătit 17,8 milioane de lire sterline (22,7 milioane de euro), transfer criticat atunci de presa britanică.

De Gea a cucerit între timp cu MU titlul de campion al Angliei, Supercupa Angliei, a fost desemnat cel mai bun jucător al clubului în stagiunea 2013/2014 şi a făcut parte din echipa ideală a Premier League în ediţia 2012/2013.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Adevarat portar ! Neur , caillas , si de gea =X

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
De Gea este un portar excelent,dar sunt si mai buni ca el,cu siguranta!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
E printre cei mai buni portari acum, desi mai are ceva pana in varf, cred ca va mai evolua mult. =D

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
De Gea , este un portar care face niste parade nemaipomenite , este un portar cu cap , si sunt sigur ca v'a ajunge in varf .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal