Author Topic: EXTERN Tottenham i-a stabilit pretul lui Chiriches : 2 milioane euro imprumut si ...  (Read 592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Vlad Chiricheș este unul din personajele la modă în presa din Anglia și Italia, fiind unul din fotbaliștii vizați pentru o mutare în perioada de mercato din luna ianuarie. ”Disputat” de AS Roma și Juventus, fundașul român va pleca aproape sigur de la

Tottenham, unde alternează meciurile ca titular și partidele în care nu este folosit deloc.

Dovadă că Tottenham nu are de gând să-i mai acorde șanse suplimentare este faptul că londonezii i-au stabilit deja prețul românului.

Oricare dintre cele două forțe din Serie A îl va transfera în această vară, trebuie să știe că are de plătit 2 milioane de euro pentru un împrumut până în vară, plus alte 6 milioane de euro pentru un transfer definitiv din sezonul viitor.

Fundașul de 25 de ani a strâns doar șase partide din 19 în acest sezon de Premier League, dintre care doar cinci ca titular. La ultimul meci, contra lui Manchester United, încheiat 0-0, Chiricheș a fost titular, dar ca fundaș dreapta. Din tribună l-a urmărit o delegație de vază a lui

Juventus, formată chiar din antrenorul, directorul sportiv și șeful departamentului de scouting ai ”Bătrânei Doamne”, care au venit la Londra special pentru el.

Un alt semn al iminentului transfer al românului este faptul că presa italiană îl plasează, alături de Podolski, Luis Muriel și croatul Andrej Kramaric, pe lista celor mai importante posibile mutări ale iernii.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
au dat 9 milioane , nu prea l-au folosit si acum il dau cu 6 ... ce fail .

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ar trebui sa ceara macar atat,cu cat l-au cumparat.

PS:Din cate stiu,au fost 8.5 milioane,nu 9!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ar trebui sa ceara macar atat,cu cat l-au cumparat.

PS:Din cate stiu,au fost 8.5 milioane,nu 9!
Prima data auzisem de 6.5, apoi 8.5, apoi 9 ... se baga preturile cum vor cei cu stirile. :))

In primele meciuri iesea mereu omul meciului... iar apoi n-a mai fost folosit ca s-a schimbat antrenorul. :| Fail. :(

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Mdea , eu nu l-as da pe Chiriches nici daca mi-ar da 100 de milioane de e , este un jucator foarte bun .

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Cum a dat de bani, nu mai joaca bine, cum o facea la Steaua (scuzati-ma ca folosesc acest nume). In Romania, merita aceasta suma.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal