Author Topic:  Bill Gates bea apă obținută din deșeuri umane pentru a salva planeta  (Read 1882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] Bill Gates bea apă obținută din deșeuri umane pentru a salva planeta [Skilled News]

Bill Gates, fostul director executiv al Microsoft, este foarte implicat în problemele ce țin poluare, dar și de țările subdezvoltate. Miliardarul este acum în spatele unui proiect pe cât de interesant, pe cât de dezgustător. Cel puțin la prima vedere.

Gates e implicat în crearea unor noi tipuri de prezervative, dar și în procesul de îmbunătățire a condițiilor de viață din țările subdezvoltate.

Acum, el a pus ochii pe un nou proiect care ar putea să aducă apă în țările în care această resursă este greu de găsit, potrivit Engadget.

Omniprocessor este o mașinărie care convertește deșeurile umane, colectate din canale, în apă potabilă, cenușă și curent electric.

Într-un clip video postat pe Youtube, Bill Gates face o vizită la o astfel de unitate și chiar gustă apa rezultată din ”reciclarea” deșeurilor.

Procesul nu este unul foarte complicat. Materia primă este încărcată pe o bandă rulantă și transferată într-un container foarte încins. Acolo, toată apa se evaporă și este colectată și purificată.

Deșeurile uscate ajung apoi într-un furnal, alimentând un foc care acționează un motor pe bază de aburi. Acesta la rândul lui generează suficient curent electric încât să alimenteze întreaga instalație, dar și să poată fi stocat pentru folosiri ulterioare.

Deșeurile umane nu sunt eliminate corespunzător (uneori ajungând în cel mai apropiat râu sau ocean) și ajung apoi să polueze sursele de apă potabilă. Omniprocessor ar putea schimba asta, producând atât apă, cât și electricitate.

Sursa: playtech.ro  | Oferit de ActiON_

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Foarte tare. =D Dar nu as bea asa ceva vreodata. :))

Offline [SG]Andrei

• High-Roller
  • *
  • Fondator SkilledCrafting
Nu as bea asa ceva :))

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Cam asta voiam sa zic si eu , as vomita pe loc daca beau asa ceva , sau poate nu , cine stie poate are gust bun :-?? ;))

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Bleh .. dezgustator , nu mai beau apa :]] .

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Ce a mai vrut sa arate si asta :-j .. Nu mai este apa pe planeta si trebuia sa faca asta? :-j

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown

Nu as bea asa ceva :))

Bleh .. dezgustator , nu mai beau apa :]] .

Ce a mai vrut sa arate si asta :-j .. Nu mai este apa pe planeta si trebuia sa faca asta? :-j

Ha ce ? Da stiti ca voi zilnic mancati chestii si mai rele ? Salam de la magazin ? Pateu ? Parizer ? Credeti ca contin carne ? Nu carne ci resturi, si multe alte alimente, 100% ce mancati voi zilnic e de 100 de ori mai grav decat aceasta apa care dupa mine fiind purificata :v sigur nu ar avea nimic rau in ea ^^ guys c'mon .. use your had xD

Legend

Offline xCristi™

• Hero Member
  • *
  • ★Staff xSA★
  • Real Name: Cristian
  • Steam ID: [xSA]Cristi.xD
Ha ce ? Da stiti ca voi zilnic mancati chestii si mai rele ? Salam de la magazin ? Pateu ? Parizer ? Credeti ca contin carne ? Nu carne ci resturi, si multe alte alimente, 100% ce mancati voi zilnic e de 100 de ori mai grav decat aceasta apa care dupa mine fiind purificata :v sigur nu ar avea nimic rau in ea ^^ guys c'mon .. use your had xD
Adevarat bro, adica numai ficat nu este in pateuri . Sau sa nu imi spui ca toba cumparata , este facuta doar din carne de porc .. (Caine , cal ce are :( ) adica el face ceva folositor pentru planeta si noi il descurajam :(
In ce hal a ajuns romania , cum era si cum a ajuns .

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
Adevarat bro, adica numai ficat nu este in pateuri . Sau sa nu imi spui ca toba cumparata , este facuta doar din carne de porc .. (Caine , cal ce are :( ) adica el face ceva folositor pentru planeta si noi il descurajam :(
In ce hal a ajuns romania , cum era si cum a ajuns .

Huh cineva cu capul pe umeri si nu intre picioare =)) GOOD ! :-*

Legend

Offline DJ_Smoke

• Senior
  • *
  • Real Name: Ciprian.
  • Steam ID: DJ_Smoke
cam dezgustator ... dar cred ca mai bine face apa asta de cat coca-cola .....

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Apa plata maaaaaaaaaaaa

Bravo lui, totusi nu-mi pot imagina ce gust are...

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Apa plata maaaaaaaaaaaa

Bravo lui, totusi nu-mi pot imagina ce gust are...
Nici eu,si nici nu vreau sa-mi imaginez :))

Ciudat...

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Yacs,dar bravo lui,cineva se gandeste la lumea asta :))

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Darkyy.:)

• Junior
  • *
  • eXtreme Stunt Alpha RCON :)
  • Real Name: Alexandru.B
  • Steam ID: Nu am man :)).
#ON : Da,are tot respectul de la mine pentru ceea ce face si ca incurajeaza "PLANETA CURATA"
#OFF : La fel cum ziceau Cristi [ Ma' Bro ] , Si Cristi.xD :)) - tot ce mancam noi astia "tineri" in fiecare zi pe la scoala chiar si acasa gen : cipsuri,pateu,salam s.a.m.d sunt F***TE de chimicale si alte chestii pentru ca acel "aliment" sa-si pastreze culoarea -DEFAULT- si mirosul , da sa nu se strice.
« Last Edit: 30 March 2015, 21:45:26 by ![]stuntman[]! »

.::. xSA - eXtreme Stunt Alpha .::. RCON xD :).
WwW.SKiLLEDG.CoM :) - Here are the SkiLLED players

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Yep . Dreptate ai xD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal