Author Topic: EXTERN UEFA a anunţat echipa anului 2014. CR7 a primit cele mai multe voturi din partea  (Read 870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] UEFA a anunţat echipa anului 2014. CR7 a primit cele mai multe voturi din partea fanilor [Skilled Sport]

UEFA a anunţat echipa anului 2014, stabilită în urma votului a 8,4 milioane de internauţi pe site-ul forului fotbalistic european, în care Cristiano Ronaldo a strâns cele mai multe voturi.

Singurii doi jucători care nu au fost prezenţi la Cupa Mondială 2014 sunt David Alaba, fundaşul austriac al lui Bayern Munchen, şi Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al lui Paris Saint-Germain.

Iată componenţa echipei, în sistemul de joc 4-3-3: Manuel Neuer (Germania/Bayern Munchen) - Philipp Lahm (Germania/FC Bayern Munchen), Sergio Ramos (Spania/Real Madrid), Diego Godin (Uruguay/Atletico Madrid), David Alaba (Austria/FC Bayern Munchen) - Arjen Robben (Olanda/FC Bayern Munchen), Toni Kroos (Germania/FC Bayern Munchen, apoi Real Madrid), Angel Di Maria (Argentina/Real Madrid, apoi Manchester United) - Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid), Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona), Zlatan Ibrahimovic (Suedia/Paris Saint-Germain).

Cele mai multe voturi le-a strâns Cristiano Ronaldo, care a fost ales de 78% dintre internauţi (598.287 persoane). Ca număr de voturi, al doilea a fost, surprinzător, Sergio Ramos, 75%, adică un număr de 574.889 de voturi. Doar 49% dintre internauţi l-au ales pe Leo Messi (377.791 voturi). Cele mai puţine voturi, 28%, le-a avut Ibrahimovic (214.674).

Ronaldo, Messi şi Neuer sunt cei trei candidaţi pentru Balonul de Aur, al cărui câştigător va fi anunţat luni, 12 ianuarie, la gala FIFA.

Sursa: digisport
« Last Edit: 09 January 2015, 22:54:10 by [uTD]P1xuletz.xD »

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Lol este un lot , foarte impresionant , dar eu zic ca nu isi are locul acolo Godin , mai bine era Pepe , sau Pique (parerea mea).
WTF Luni este alegerile , mama , trebuie sa ma uit neaparat , sper sa castige Messi , are destule sanse.
Lol Cristi , tu cred ca nu sti fotball , in atac Messi , Ronaldo si Ibra , nu sunt buni?! :@
« Last Edit: 09 January 2015, 21:57:35 by Manu. »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Lol este un lot , foarte impresionant , dar eu zic ca nu isi are locul acolo Godin , mai bine era Pepe , sau Pique (parerea mea).
WTF Luni este alegerile , mama , trebuie sa ma uit neaparat , sper sa castige Messi , are destule sanse.
E destul de bine si cu Godin, a facut multe cu Atletico, au o aparare foarte buna. :D

N-are sanse Messi, si nici Neuer... CR7 e detasat castigator anul asta.

Offline xCristi™

• Hero Member
  • *
  • ★Staff xSA★
  • Real Name: Cristian
  • Steam ID: [xSA]Cristi.xD
Eu zic ca momentan sunt bine aranjati si o aparare buna , dar atacul mai asa si asa .

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
In locul lui Godin l-as fi pus pe Terry de la Chelsea..

In fine,e o echipa buna !

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Eu zic ca momentan sunt bine aranjati si o aparare buna , dar atacul mai asa si asa .
Impusca-te nenea! :D

Un lot foarte foarte profesionist.Mai bine nici nu se putea!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Din punctul meu de vedere, in locul lui Messi il puneam pe Robben. Dar in rest este un lot foarte bun.
Evident ca Cristiano Ronaldo va castiga.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal