Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Tenis/Tennis
»
WTA
Wozniacki s-a retras de la Sydney din cauza unor probleme la încheietură
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
WTA
Wozniacki s-a retras de la Sydney din cauza unor probleme la încheietură (Read 675 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
WTA
«
on:
12 January 2015, 19:02:13 »
[
Skilled Sport
]
[
Skilled Sport
]
Fostul număr unu mondial, Caroline Wozniacki, a început anul 2015 cu finala pierdută în faţa lui Venus Williams, la Auckland. Daneza de 24 de ani a călătorit apoi până la Sydney, pentru a participa la turneul transmis în direct de Digi Sport 2.
Favorită numărul 4, Caroline a întâlnit-o în primul tur al competiţiei pe Zahlavova Strycova, jucătoare pe care o eliminase în semifinalele turneului desfăşurat săptămâna trecută. În timpul partidei, a simţit dureri la încheietura mâinii stângi şi nu a rezistat decât până în debutul setului secund. La 4-6, 1-1, Wozniacki a abandonat, după ce a primit în trei rânduri îngrijiri medicale.
"Am simţit durerea în timpul unui schimb. Am lovit împotriva vântului şi am simţit asta în încheietură. Mi s-a mai întâmplat. Ştiu la ce să mă aştept. Nu vreau să se înrăutăţească înainte de Australian Open. Nu puteam câştiga meciul cu aceste dureri", a declarat semifinalista Turneului Campioanelor, care speră să ajungă la primul turneu de Mare Şlem al anului, care va debuta pe 19 ianuarie.
Sursa:
digisport
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Tenis/Tennis
»
WTA
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal