Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
United, aproape de un nou transfer stelar: Pogba pe "Old Trafford" pentru 85 de
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
United, aproape de un nou transfer stelar: Pogba pe "Old Trafford" pentru 85 de (Read 703 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
«
on:
15 January 2015, 18:19:04 »
[
Skilled Sport
]
United, aproape de un nou transfer stelar: Pogba pe "Old Trafford" pentru 85 de milioane de euro
[
Skilled Sport
]
Paul Pogba este aproape să îi spună "adio" lui Juventus. Iminenta plecare a fost confirmată de agentul său, Mino Raiola, dar se pune problema care va fi destinaţia, în condiţiile în care PSG, City, Chelsea, Real sau United s-au interesat de serviciile sale. În pole-position este trupa de pe Old Trafford, anunţă FourFourTwo.
Plecat în 2012 de la United, francezul se poate întoarce după modelul "Fabregas", care a fost răscumpărat de Barcelona de la Arsenal, în 2011, contra unei sume impresionante: 45 de milioane de euro. Cota lui Pogba este însă aproape dublă, Juve anunţând că e de acord să se despartă de mijlocaş în schimbul a 85 de milioane de euro.
Evoluţia cotei de piaţă a lui Paul Pogba din aprilie 2012, până în prezent (sursa: transfermarkt)
Sursa citată foloseşte în sprijinul eventualei mutări declaraţiile pe care Pogba le-a dat în urmă cu doar câteva zile. Francezul şi-a exprimat ataşamentul necondiţionat pentru "diavoli", iar acest lucru reprezintă mai mult decât un semnal, cred britanicii.
"Sunt nerăbdător din fire. Atunci aşa gândeam, dar antrenorul, deşi avea încredere în mine, nu mă băga să joc. Spunea că sunt prea tânăr şi-mi spunea să am răbdare, că vine şi vremea mea. Nu a venit, dar asta nu înseamnă că voi vorbi urât despre Manchester United acum. Iubesc acest club!", a explicat Pogba pentru FourFourTwo, criticându-l voalat pe Sir Alex Ferguson că nu i-a acordat suficient credit.
United se află din vară într-o campanie de achiziţii furibundă. Valdes, Rojo, Blind, Shaw, Herrera, Di Maria sau Falcao au fost acontaţi, iar oficialii nu par a se opri până nu îi oferă lui Van Gaal o echipă apropiată de ce îşi doreşte olandezul.
Comparat de mulţi cu Vieira, Pogba a dovedit că este un jucător mult mai ofensiv. Juventus l-a transferat gratis acum trei ani, după ce francezul a devenit liber de contract.
Sursa:
digisport
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: United, aproape de un nou transfer stelar: Pogba pe "Old Trafford" pentru 85 de
«
Reply #1 on:
15 January 2015, 18:28:45 »
Daca statea atunci la MUTD nu prea cred ca mai era la fel de bun acum. =D Dar e fail pentru ei.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: United, aproape de un nou transfer stelar: Pogba pe "Old Trafford" pentru 85 de
«
Reply #2 on:
15 January 2015, 18:44:06 »
Cei de la MUTD erau dispusi sa dea chiar si 100,se pare ca au mai scazut
Ar fi un transfer reusit!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
«
Reply #3 on:
15 January 2015, 19:36:27 »
Il asteptam cu drag ! <3
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
[SG]Andrei
High-Roller
«
Reply #4 on:
15 January 2015, 22:09:03 »
Ar fi un transfer reusit
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
«
Reply #5 on:
15 January 2015, 22:50:12 »
Ar fi un trasfer bun
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal