Author Topic: INTERN Iordănescu vrea ca naționala României să joace la fel ca Real Madrid. Cum l-a im  (Read 670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Iordănescu vrea ca naționala României să joace la fel ca Real Madrid. Cum l-a impresionat Ancelotti [Skilled Sport]

Anghel Iordănescu a încheiat stagiul de pregătire pe care l-a efectuat la Real Madrid. Selecționerul tricolorilor a spus că a rămas impresionat de Carlo Ancelotti, antrenorul ”galacticilor”, dar și de Cristiano Ronaldo.

Revenit la București, Iordănescu a povestit ce l-a marcat cel mai mult în acest stagiu de pregătire, dar și de ce n-a mai ajuns să-l cunoască personal pe Florin Andone.

”A fost o experiență incredibilă. Carlo Ancelotti a fost deosebit de amabil și deschis doleanțelor mele, am participat la toate ședințele de pregătire, am fost și pe la echipa a doua, care este antrenată de Zidane”, a spus Iordănescu.

Selecționerul României a explicat apoi de ce a ales să se școleze în anturajul deținătoarei la zi a UEFA Champions League.

”Cel mai mult m-a bucurat că am putut participa chiar și la pregătirea jocurilor. Chiar i-am spus lui Ancelotti că dacă el ar fi venit la București și mi-ar fi cerut asta eu nu l-aș fi primit (n.r. - râde).

Am ales să fac acest stagiu la Real Madrid pentru că este o echipă superofensivă, iar eu vreau ca și România să evolueze ofensiv”, a mai spus Iordănescu.

Anghel Iordănescu a mai spus, într-un final, ce l-a marcat cel mai mult în zilele petrecute la Madrid.

”Am rămas uimit de disciplina care tronează acolo, dar și de Cristiano Ronaldo. Când a revenit la echipă, a doua zi după ce a primit Balonul de Aur, el a fost cel care și-a felicitat colegii, nu invers. Le-a spus că și ei au contribuit la acest trofeu.

Sunt mulțumit că l-am văzut și pe Craiu, i-am cunoscut și familia. Am vrut să mă duc și la Cordoba, dar era o distanță mare și nu am vrut să pierd lecțiile de la Real”, a conchis Iordănescu.

Sursa: digisport

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Macar sa joace ca echipa Bangladeshului ! =))

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Macar sa joace ca echipa Bangladeshului ! =))

Are echipa !? =))

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Cand o sa joace Nationala , ca Real o sa ma fac Parinte ..:))

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Cand o sa joace Nationala , ca Real o sa ma fac Parinte ..:))
Eu primul :))

Vrea cam multe :))

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Ar fi ceva,dar nu se poate :))

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal