Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Wow,atat de multe lucruri ai schimbat,dar cel mai mult imi place ca ai adaugat EXP,ar fi misto ca in fiecare nivel sa primesti o abilitate ceva de genul
GZS is back ? <3
Dumnezeu sa te fereasca . [unde pui tu clicku' toate's bune ] Esti nebun ai facut aici o versiune de Kilometrii , e super tare :v de abia asteeeeept sa redeschizi GZS .. totusi doamne fereste ca tine nu cred ca mai intalnesc asa nebun sa faci un update cat toate updateurile unui sv )) [ nici nu am refeream la IS no... ] nu am ce sa iti mai zic bravo ca deja cred ca sti.. si tu esti * cam modest * no hai .. bravo esti un geniu :epiccry:
Imi place cum va iesi. Insa, am cateva obiectii:1) Era neaparat nevoie sa scoti comanda "/clearallchat" ?2) Un V.I.P., ca sa deschida chat-ul V.I.P.-ilor, trebuie sa tasteze "$". Te-as sfatui sa pui o tasta mai usoara, care e des folosita.In rest, e un server foarte bun. Sper sa continui in continuare cu update-urile. Aceasta versiune a iesit foarte bine. Abia astept sa se redeschida. Ar fi frumos daca ar avea mai multe elemente de la RAS (a inceput sa aiba).Good job, stuntman ! Un adevarat si serios scripter. Te respect.
GZS is back ? <3Buna schimbare :v .
Ma n-am nimic cu tine dar tu si " sfaturile " tale lel terminate fiecare facem ce vrem cu serverele noastre. Lasa tu sfaturile astea scz ptr 2xPost .
Imi place cum va iesi. Insa, am cateva obiectii:1) Era neaparat nevoie sa scoti comanda "/clearallchat" ?2) Un V.I.P., ca sa deschida chat-ul V.I.P.-ilor, trebuie sa tasteze "$". Te-as sfatui sa pui o tasta mai usoara, care e des folosita.
In rest, e un server foarte bun. Sper sa continui in continuare cu update-urile. Aceasta versiune a iesit foarte bine. Abia astept sa se redeschida. Ar fi frumos daca ar avea mai multe elemente de la RAS (a inceput sa aiba).Good job, stuntman ! Un adevarat si serios scripter. Te respect.
Sa va asteptati si la mai multe lucruri, cum ar fi o groaza de joburi noi foarte atractive.
Nice update -_= . Change /credits ? I want see it .Fail : /rules in /register .