Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ce dragut, carte exista, filme exista, joc exista, ce va urma?) ceva holograme? Asta e joc pentru baietii care au prietena si au interdictii.
Mda... Pana si jocurile sunt acaparate de scene erotice (asta e de mult timp). Noua ni se pare amuzant, dar e o chestie foarte serioasa. Pentru multi dintre noi, sexul inseamna satisfacerea poftelor interioare. Insa, prin acest contact intim se da viata la o fiinta, la un om (biologic vorbind). In plus, sexul e foarte promovat aproape in orice domeniu. Dar cine-l promoveaza? Iluministii si satanistii, evident. Prin aceasta manipulare a poporului, ei vor sa distruga lumea. In fine, m-am abatut de la subiect. Imi cer scuze, dar simteam nevoia s-o spun.Nu imi place deloc jocul (nu neaparat din aceasta cauza).
Scuzati ca postez iar dar simt nevoia sa spun ceva.Mai baiatule mai Alex care esti, ce treaba are Iluminati si cu satanistii in asta? )))))) tu citesti ce scrii, da? Unii din voi nici macar nu stiti care e scopul societatilor secrete, iluminatii/franc-masoneria, si veniti aici si spuneti despre ele, nu mai aduceti referire la ele daca nu stiti, iluminati nu au ca scop inmultirea in masa ci controlul oamenilor mai mult, cu cat sunt mai multi cu atat sunt mai greu de influentat, desigur pana se manifeste efectul de turma, but... Wait! Singurii care nu poti fi controlati sunt adolescentii, de ce? Fiindca nu ai cu ce sa ii tii la mana, pe adulti da, serviciu, copii mici sunt influentabili, depind de parinti, dar adolescentii? Cand sunt rebeli si se opun sistemului. Incetati sa mai aduceti vorba despre societati secrete si idei care le auziti la fiecare blog sau reclama, daca va intreb exemple din ce au facut iluminati/masonii sau de unde a inceput intrati repede pe google sa vedeti ce va da wikipedia. Macar daca spuneti documentativa si dati exemplu, nu veniti aici si spuneti ceva de care nu sunteti nici voi siguri.On: sigur jocul va avea o popularitate destul de mare si vom auzi repede peste tot de el, prevad asta.