Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Acela este un virus. Probabil ti-a infectat calculatorul. Descarca un antivirus, iti recomand AVG:http://forum.skilledg.com/index.php?topic=23502.0Iesi din browsere si dezinstaleaza-le, si instaleaza-l doar pe cel care-l folosesti (sa fii sigur ca nu mai ai probleme).Daca nu stiti sa folositi antivirusuri... ^^
Deja il am :\
Sigur il ai updatat si toate cele ? :]Nu poti sa scapi de el deloc ? Nu prea stiu ce ai patit mai exact, ai aratat doar cateva poze cam proaste. Poti accesa fisierele din computer ? De exemplu din partitia C:\ .Intra pe Yahoo! Messenger daca poti, te pot ajuta mult mai bine acolo.
Nu te mai uita pe site-uri por*o prietene, singurul motiv belive me !
Nu te mai uita pe site-uri por*o prietene, singurul motiv belive me !Sau foloseste site-urile de incredere ( l-am fost prins si eu ).Daca ai windows 7 : Restaurare Sistem .. dupa care il detectezi si inlaturi cu : Malware Byte.Cum sa ceara politita PaysafeCard
Vere nu te mai uita la filme p***o,nu fa ca si mine ca si eu am patit asa acum 3 ani
Cobra85: salut, * []stuntman[] * .: salut* []stuntman[] * .: deeeci, ala apare doar in chrome/opera ?Cobra85: da sa-l f** , e virus acum am vazut la antivirus ca o aparut acolo Cobra85: doar la operaCobra85: aparea* []stuntman[] * .: )Cobra85: inainte sa ii dau reinstal* []stuntman[] * .: pai si acum mai ai vreo problema ? Cobra85: mnu.. * []stuntman[] * .: e bineCobra85: doar ca atunci eram panicat pe moment * []stuntman[] * .: poti accesa fisierele din calculator, da ?* []stuntman[] * .: Cobra85: da pot* []stuntman[] * .: e bineCobra85: moama cati bani fac astia * []stuntman[] * .: iti recomand sa faci un scan la tot calculatorul cu AVG-ulCobra85: daca prind prosti deastia* []stuntman[] * .: da... sunt unii care chiar platesc :\Cobra85: care chiar platescCobra85: oke acum fac* []stuntman[] * .: sunt unii virusi care chiar tin calculatorul "captiv" ... iti blocheaza toate fisierele, si le deblocheaza doar daca platesti* []stuntman[] * .: daca dai de vreun d'ala ai belit-o Cobra85: da stiuCobra85: si eu am patitoCobra85: odata* []stuntman[] * .: lol.Cobra85: eraCobra85: ceva* []stuntman[] * .: eu am uun program si contra la d'alea :vCobra85: Troian nushCobra85: si imi cerea sa platesc* []stuntman[] * .: Bitdefender Anti-ransomwareCobra85 is typing...Cobra85: de atunci folosesc eu antivirusuri * []stuntman[] * .: * []stuntman[] * .: am un prieten care se crede mare inteligent si el ... si nu ma asculta sa bage antivirus* []stuntman[] * .: pana nu pateste ceva de genul si el nu se lasa* []stuntman[] * .: )