Author Topic: INTERN Guilherme e stelist! "N-am închis un ochi de două zile și două nopți"!  (Read 585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Brazilianul Guilherme Sitya este, de duminică, jucătorul Stelei. Fundașul de bandă stângă a semnat un contract valabil pe 5 ani.

Campioana României nu va plăti niciun ban pentru transferul sud-americanului, fiindcă acesta își reziliase, în prealabil, înțelegerea cu Greuther Furth, din a doua ligă germană.

Guilherme urmează să meargă în Antalya, acolo unde Steaua își desfășoară cel de-al doilea cantonament din 2015.

Brazilianul este cel cel-al treilea jucător adus de Anamaria Prodan în această iarnă în Ghencea, după foștii dinamoviști Gabriel Tamaș și George Țucudean.

"Nu a fost ușor, dar suntem fericiți că am reușit să îl aducem pe Guilherme în România. Eu și soțul meu am crezut enorm în el. Când l-am adus la Chiajna, toată lumea a zâmbit, dar el a demonstrat că este foarte bun. Eu și președintele Argăseală nu am închis un ochi de două zile și două nopți. Cred că acum putem răsufla ușurați că am realizat transferul. Asociatul meu, Ze Martinez, a reziliat contractul la Furth și noi am semnat actele cu Steaua pe 5 ani.", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Roș-albaștrii au disputat deja primul meci amical din cel de-al doilea stagiu de pregătire al anului. Au pierdut în fața austriecilor de la Sturm Graz, scor 0-2.

La finalul meciului, când actele nu fuseseră încă semnate, antrenorul stelist Costel Gâlcă a spus că Guilherme este binevenit sub comanda sa, mai ales că unii jucători își vor încheia contractul cu roș-albaștrii la capătul acestui sezon. A făcut referire, indirect, la Iasmin Latovlevici, cel căruia Guilherme îi va lua locul pe postul de fundaș stânga.

700.000 de euro este cota de piață a lui Guilherme Sitya, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Sper sa fie un + pentru steau , asteptam sa ii vedem evolutia la steaua. :X

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Sper sa se descurce bine la Steaua ... daca se va descurca bine probabil va pleca peste vreo 2-3 ani cu pret mai mare de 700.000e. :))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal