Author Topic: WTA Niculescu, după victoria cu Flipkens: "Avem un stil asemănător. A fost greu,  (Read 842 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled Sport]Niculescu, după victoria cu Flipkens: "Avem un stil asemănător. A fost greu, dar m-am simţit bine"  [Skilled Sport]

Monica Niculescu s-a calificat în "optimile" turneului de la Antwerp (Belgia), după ce a învins-o pe reprezentanta gazdelor, Kirsten Flipkens în două seturi, 6-3, 6-2, după o oră şi 33 de minute.

Jucătoarea de 27 de ani îşi continuă forma bună, după ce a obţinut, alături de Irina Begu, punctul decisiv care a trimis România în barajul pentru Grupa Mondială 1 din Fed Cup.

"Am jucat în atâtea rânduri împotriva lui Kirsten. A fost întotdeauna foarte greu. Am câştigat primul set, dar ea a revenit la începutul celui de-al doilea. Este o jucătoare extraordinară. E foarte talentată.

Avem un stil de joc asemănător. A fost un meci greu, dar m-am simţit bine pe acest teren. Mă simt bine în Belgia şi vă mulţumesc pentru încurajări", a spus ocupanta locului 57 WTA la finalul meciului transmis în direct de Digi Sport 2.

Monica Niculescu va evolua în optimi împotriva ibericei Carla Suarez-Navarro (/N.5).

Competiția din Belgia este transmisă în exclusivitate de Digi Sport şi are două jucătoare din Top 10 la start - Eugenie Bouchard (7 WTA) și posibilă adversară în barajul din Fed Cup, respectiv Angelique Kerber (10 WTA).

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.