Author Topic: EXTERN Etapă cu probleme pentru primele trei clasate din Italia.Niciuna nu a câştigat..  (Read 632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled Sport]Etapă cu probleme pentru primele trei clasate din Italia. Niciuna nu a câştigat în weekend  [Skilled Sport]

Juventus, AS Roma şi Napoli par să se fi rupt de restul echipelor din Serie A şi există posibilitatea ca la finalul sezonului podiumul campionatului italian să fie acelaşi din stagiunea precedentă.

Totuşi, ultima etapă a fost una cu problemele pentru primele trei clasate din Italia - nici una nu a reuşit să se impună, deşi Juve şi Roma au avut adversari accesibili.

Napoli a fost prima care a dezamăgit, echipa lui Rafa Benitez fiind învinsă sâmbătă de Palermo, scor 1-3. Deţinătoarea Cupei Italiei a fost de nerecunoscut în Sicilia, acolo unde gazdele au condus la un moment dat cu 3-0.

Roma a confirmat că se află într-o perioadă dificilă şi a obţinut doar o remiză albă pe teren propriu în faţa Parmei, aflată pe ultimul loc în clasament şi care, recent, a fost vândută pentru doar un euro.

Nici liderul Juventus nu s-a descurcat mai bine, în ultimul meci al etapei. Echipa lui Max Allegri a terminat la egalitate, scor 2-2, pe terenul Cesenei, penultima în Serie A, şi a ratat astfel şansa de a se desprinde aproape decisiv de giallorossi.

Este doar a doua oară în acest sezon când toate cele trei forţe ale Seriei A termină o etapă fără victorie. Precedentul a avut loc în runda a 14-a.

Atunci, la începutul lunii decembrie, Juve, Roma şi Napoli au terminat la egalitate partidele pe care le-au disputat cu Fiorentina (0-0), respectiv Sassuolo (2-2) şi Empoli (2-2).

În ciuda paşilor greşiţi din weekend-ul trecut, trio-ul fruntaş din Italia rămâne la o distanţă impotantă faţă de urmăritoare. Lazio, echipa de pe locul 4, se află la 4 puncte în spatele lui Napoli

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cred ca Juve castiga campionatul. :D

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Si eu zic, că juve v-a caștiga campionatul.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Pacat de roma , ca au avut un inceput bun :|

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick