Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Steaua nu rămâne fără fani, chiar și-n absența galeriilor...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Steaua nu rămâne fără fani, chiar și-n absența galeriilor... (Read 603 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
INTERN
«
on:
17 February 2015, 21:00:18 »
[
Skilled Sport
]
Steaua nu rămâne fără fani, chiar și-n absența galeriilor. "Dacă ești suporter, stai cu echipa"
[
Skilled Sport
]
Steaua a scos încă de luni la vânzare biletele pentru meciul cu Astra din Ghencea, iar conducerea campioanei speră ca fanii adevărați să nu părăsească echipa.
Galeriile au anunțat că vor să boicoteze partida de Cupa Ligii și că nu vor mai călca la meciurile campioanei până când se va rezolva problema simbolurilor grupării roș-albastre, ceea ce ar însemna să lase echipa fără sprijin și la jocul cu Rapid, din debutul returului Ligii 1.
În schimb, fanii obișnuiți nu lipsesc de la casele de bilete și nu vor lipsi nici din tribune. Starea de spirit este bună în Ghencea și susținătorii roș-albaștrilor sunt optimiști.
"Probabil să vină suporterii care vor să vadă meciul. Nu o să vină cei din galerie, dar o să fie oameni care vor să vadă Steaua - Rapid în Ghencea, pe viu. Eu zic ca Steaua este favorită pe teren.", a spus Valeriu Argăseală, președintele Stelei.
"Sincer, nu cred că va fi foarte plin, din cauza problemelor cu sigla. Eu nu știu ce să zic, dar ar trebui rezolvat, pentru că ar putea să dăuneze, echipei, jucătorilor. Sunt contra protestului galeriilor. Jucătorii nu au nicio vină, trebuie sprijiniți indiferent de situație. Chiar dacă se schimbă sigla, chiar dacă se schimbă culorile, ei rămân aceiași.", spune unul dintre fanii veniți marți să cumpere bilete de la casele de la Stadionul Ghencea.
"Dacă ești suporter, stai cu echipa până la moarte. Cu stema e o porcărie, de parcă ar fi o casă, pe care a luat-o cineva și nu mai ai voie să te duci.", a spus și un alt stelist.
În privința dinamoviștilor veniți la Steaua, opiniile sunt favorabile: "Dacă Țucudean dă goluri, îl primim cu brațele deschise".
Partida Steaua - Astra, din Cupa Ligii, este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 19:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!
Steaua - Rapid e duminică, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.
Sursa:
digisport.ro
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Steaua nu rămâne fără fani, chiar și-n absența galeriilor...
«
Reply #1 on:
17 February 2015, 21:20:03 »
Sper sa isi recapete sigla si toate cele. D: Eu tot cu ea tin, fie ca e FCSB. D:
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Steaua nu rămâne fără fani, chiar și-n absența galeriilor...
«
Reply #2 on:
17 February 2015, 22:45:00 »
o sa isi revina ei cat de curand
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal