Author Topic: UCL | EL Guardiola: "Sunt fericit că am reuşit să-i controlăm pe Teixeira, Taison.  (Read 800 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]Guardiola: "Sunt fericit că am reuşit să-i controlăm pe Teixeira, Taison şi Douglas. Am făcut un meci bun"  [Skilled Sport]

Antrenorul lui Bayern Munchen, Pep Guardiola, a declarat, după remiza din meciul cu Şahtior Doneţk, scor 0-0, că jucătorii săi au făcut o partidă bună.

"Am făcut o partidă bună. Ne-am creat câteva ocazii de a marca şi am încercat să nu oferim spaţii adversarului. Am reuşit să-i controlăm pe Alex Teixeira, Taison şi Douglas Costa şi sunt fericit pentru acest lucru. Muller şi Robben au avut ocazii de a marca, dar din păcate nu au făcut-o.

Va trebui să câştigăm la Munchen şi să mergem mai departe. Cunosc foarte bine jocul lui Şahtior, i-am întâlnit de multe ori cu Barcelona. Jucătorii s-au schimbat, dar stilul a rămas acelaşi din vremea lui Fernandinho, Brandao sau Jadson. Va trebui să analizăm foarte bine acest meci şi să facem schimbările necesare pentru retur", a spus Guardiola.

Bayern Munchen a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 65, când Xabi Alonso a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Mijlocaşul spaniol se afla la meciul cu numărul 100 în Liga Campionilor.

Partida retur este programată la 11 martie, în direct la Digi Sport.

Sursa: digisport

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Speram sa castige,dar nu a fost sa fie...

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Ambele echipe au facut un joc foarte frumos. Bayern putea sa castige cu 1-0, dupa ocaziile avute. Sper ca la Munchen, cei de la Bayern sa dea totul pe teren si sa castige. Nu ma asteptam la acest rezultat.
Oricum, in retur, va fi o atmosfera incendiara pe Allianz Arena, banuiesc.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
m-au scos de la pariuri :|

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Parerea mea, Bayern a fost mai buna, ea a jucat si in 10 oameni, si a dominat meciul .., sper sa castige in retur, si sa joace cu o echipa mai buna..:D .

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Bayern se califica. :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal