Author Topic: EXTERN AS Roma nu a renunțat la Chiricheș. Discuţiile se vor relua în vară.  (Read 608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]AS Roma nu a renunțat la Chiricheș. Discuţiile se vor relua în vară. Ce sumă trebuie să plătească italienii  [Skilled Sport]

Vlad Chiricheș (25 de ani) a fost la un pas de un transfer la AS Roma în pauza de iarnă, dar până la urmă tranzacția nu s-a mai realizat.

Oficialii italienilor n-au renunțat însă la idee și, potrivit celor de la tuttomercatoweb discuțiile se vor relua în pauza de la vară. Chiricheș a încercat să-l convingă pe Mauricio Pochettino că merită un loc de titular în tricoul celor de la Hotspur, dar nu a reușit, cel puțin momentan.

Totuși, internaționalul român a spus, într-un interviu acordat celor de la ”Sky Sports”, că n-a renunțat la ideea de a juca în Premier League.

”Nu știu nimic despre discuțiile legate de transferurile mele, dar pot spune că sunt foarte fericit la club. Este greu pentru mine, dar cred că-mi pot îmbunătăți jocul și pot ajunge titular în echipă”, a spus Chiricheș.

Italienii le-au propus englezilor, în perioada de mercato, un împrumut al fundașului central pentru următoarele șase luni, dar tranzacția nu s-a realizat.

Deși nu s-a fixat încă suma de transfer, Rudi Garcia insistă asupra achiziționării românului, motiv pentru care la finalul sezonului va mai face un drum la Londra.

25 de ani are Chiricheş

9,5 milioane de euro a plătit Tottenham în schimbul lui Chiricheş

Sursa: digisport
« Last Edit: 19 February 2015, 19:07:05 by Patrick. »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy