Author Topic: EXTERN Luis Enrique, după al doilea eșec din 2015: "E o înfrângere meritată.  (Read 646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]Luis Enrique, după al doilea eșec din 2015: "E o înfrângere meritată. Eu sunt primul vinovat!"  [Skilled Sport]

Catalanii au pierdut al doilea meci pe teren propriu în acest sezon din La Liga, după ce fuseseră învinşi şi de Celta Vigo, cu acelaşi scor.

Gruparea "blaugrana" şi-a încheiat astfel seria de 11 victorii în toate competiţiile şi a ratat şansa de a trece pe primul loc în clasament, înaintea meciului pe care rivala Real Madrid îl va disputa duminică, pe terenul lui Elche, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2.

Malaga este a patra echipă care nu ia gol de la Barca într-o dublă din campionat în acest secol, după Getafe (2007-2008), Sevilla (2002-2003) şi Osasuna (2001-2002). Luis Enrique a recunoscut că înfrângerea nu a venit în cel mai bun moment.

"Acest rezultat ne afectează, dar Malaga a făcut un meci foarte bun, în care a avut o atitudine foarte bună. Suntem obişnuiţi cu acest tip de meciuri, în care adversarii joacă închis. Este o înfrângere meritată. Am avut dificultăţi în a ne crea ocazii de gol.

Nu trebuie să ne gândim la ce a făcut fiecare jucător în parte. Echipa nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Este responsabilitatea tuturor. Eu sunt primul vinovat. Vom vedea dacă vom avea un moral scăzut în meciul cu Manchester City. Ne aşteaptă o mare provocare", a declarat tehnicianul catalanilor după meci.

Manchester City - Barcelona, meciul din optimile UEFA Chmapions League, se va desfăşura marţi, de la ora 21:45, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Sursa: digisport

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Una calda,una rece.Asta e...In viata trebuie sa si pierzi :)

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Nu s-a disputat meciul pe ceva, dar m-am uitat online si Barca a fost foarte slaba, chiar merita sa piarda.
Acum avea-u sansa sa se claseze pe primul loc, si nu au profitat de asta.:|

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
heheheh , bate realu diseara si se duce iar la 4 puncte :D #HALAMADRID .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal