Author Topic: UCL | EL Pirlo, înaintea meciului cu Borussia: ”Vreau să mai câștig o dată UCL.  (Read 701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]Pirlo, înaintea meciului cu Borussia: ”Vreau să mai câștig o dată UCL înainte să mă retrag”  [Skilled Sport]

Andrea Pirlo spune că vrea să mai câștige o dată trofeul UEFA Champions League, înainte de retragerea din activitate, înaintea meciului din ”optimile” UEFA Champions League, dintre Juventus și Borussia Dortmund. Partida se va disputa marți, 24 februarie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Mijlocașul de 35 de ani al lui Juventus a explicat, într-un interviu acordat cotidianului italian La Stampa, că vrea un titlu și cu Juve, după ce a câștigat două cu AC Milan, în 2003 și 2007.

„Am venit la Juventus cu gândul să câștig și să obțin asta. Sunt foarte fericit, dar acum trebuie să facem un pas în plus pe scară”, a declarat Pirlo.

”Aș vrea să câștig încă un Champions League înainte să mă retrag. Nu vom cădea în capcana de a confunda locul Borussiei Dortmund din Bundesliga cu adevărata ei valoare. Nu poți subestima adversarul într-un asemenea meci”, a mai spus mijlocașul ”Bătrânei Doamne”.

Pirlo, poreclit ”Il Maestro”, pentru tehnica sa și pentru abilitatea de a executa loviturile libere, spune că vrea să mai joace ani buni de acum înainte, în ciuda vârstei de 35 de ani. ”Când mi se va părea un chin să vin la antrenamente, voi fi primul care va ridica mâna să se ceară afară. Mă las! Până una-alta, însă, acel moment e departe. Poate ar trebui să fiu mai nervos, mai agresiv, atât în teren, cât și în afara lui. Dar ăsta sunt eu. Cât despre loviturile libere, nu sunt un maestru, ci un student, pentru că în viață mereu înveți câte ceva”, a declarat Pirlo.

Sursa: digisport
« Last Edit: 22 February 2015, 23:44:09 by ActiON_ »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ar fi ceva frumos,eu insa nu cred ca o va face...

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Nu prea cred, ca mai au sanse, cei de la Juve sa castige UCL.:|

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Juventus este slaba pe langa multe din celelalte echipe din UCL. :\ Pirlo merita, dar Juventus nu. XD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal