Author Topic: EXTERN Două intrări foarte dure în aceeași fază! Merita brazilianul Neymar să fie.  (Read 643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]Două intrări foarte dure în aceeași fază! Merita brazilianul Neymar să fie eliminat?  [Skilled Sport]

Barcelona a pierdut sâmbătă prima oară după 11 meciuri consecutive în toate competițiile pe care le câștigase, ratând astfel șansa de a trece, măcar pentru o zi, pe primul loc în clasamentul din Primera Division. Malaga a deschis scorul pe Nou Camp încă din minutul 7, și chiar dacă a avut apoi 85 de minute la dispoziție pentru a întoarce rezultatul, formația catalană nu a reușit nici măcar să egaleze.

Lipsa de soluții ofensive a crescut frustrarea în rândul elevilor lui Luis Enrique și în minutul 87 Neymar a avut două intrări foarte dure în aceeași fază, dar a scăpat de eliminare. A primit doar galben din partea arbitrului Juan Martinez Munuera, în ciuda protestelor fotbaliștilor Malagăi.

În minutul 87, Neymar a pierdut o minge în jumătatea de teren a oaspeților, pe care a încercat să o controleze Samu Castillejo, dar brazilianul l-a contrat aspru. Balonul a ajuns la Darder, pe care Neymar l-a atacat cu piciorul sus, pe tibie. Din fericire, mijlocajul central al formației andaluze n-a suferit o accidentare gravă.

Sursa: digisport

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Eu zica ca merita, sa fie eliminat, si a facut si un meci foarte slab. :-j

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
A fost si el destul faultat. :)) In prima faza mi se pare ca nu a vrut sa il loveasca, dar in a doua cred ca a fost intentionat.

Au avut multe sanse cei de la Barca, dar au avut mult ghinion. D:

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Merita..Neymar exagereaza uneori..

Follow me on:
FaceBook