Author Topic:  Jesper Kyd va compune coloana sonoră pentru Warhammer: End Times – Vermintide  (Read 626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.

[Skilled News] Jesper Kyd va compune coloana sonoră pentru Warhammer: End Times – Vermintide [Skilled News]

Copozitorul coloanelor sonore pentru seria Assassin’s Creed și Hitman se va ocupa și de cea a FPS-ului creat de Fatshark, Warhammer: End Times – Vermintide.

Jasper Kyd este un compozitor premiat cu un BAFTA și a fost ales să se ocupe de muzica din Vermintide, ce urmează să sosească în cea dea doua jumătate a anului acesta pe PC, Xbox One via ID@Xbox și PlayStation 4.

“Când am început să căutăm un compozitor pentru Vermintide, Jesper Kyd era un nume care ne tot venea în minte. Creațiile sale atmosferice sunt unice în materie de muzică din jocuri video,”

a declarat Martin Wahlund, CEO-ul Fatshark.

“Suntem extrem de încântați ce ne-a pregătit pentru Vermintide.”

“Alegând să fac echipă cu studioul indie Fatshark a fost ceva extraordinar,”

a zis Jesper Kyd.

“Ei mi-au cerut o muzică să vină din perspectiva Skaven, din universul Warhammer. Scriind această muzică a fost ca și cum m-aș fi alăturat clanului Skaven și dându-i o voce – a fost grozav, nebunesc și amuzant totodată.”

Sursa: computergames.ro  | Oferit de Manu.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
foarte tare =D abia astept urmatorul hitman .

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Luand in calcul performantele lui Jasper, cu siguranta coloana muzicala a lui Warhammer: End Times-Vermintide va iesi exceptionala.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
imi place Hitman,eu joc mai mult Hitmn Blond Money,Hitman 2 absolution

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.