Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
UCL | EL
Suarez, înaintea "dublei" cu City: "Nu mă preocupă că nu marchez, am lângă mine.
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
UCL | EL
Suarez, înaintea "dublei" cu City: "Nu mă preocupă că nu marchez, am lângă mine. (Read 568 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
UCL | EL
Suarez, înaintea "dublei" cu City: "Nu mă preocupă că nu marchez, am lângă mine.
«
on:
24 February 2015, 16:08:39 »
[
Skilled Sport
]
Suarez, înaintea "dublei" cu City: "Nu mă preocupă că nu marchez, am lângă mine doi monştri"
[
Skilled Sport
]
Barcelona a câștigat 30 din cele 37 de meciuri disputate în acest sezon, în toate competițiile, acest lucru se datorează în principal tripletei Messi - Neymar - Suarez.
Cu toate că multă lume îl critică pe uruguayan, pentru lipsa golurilor, rolul său s-a schimbat la Barcelona, față de perioada petrecută la Liverpool.
Suarez a înscris doar 7 goluri în primele 22 de prezențe pentru trupa catalană, însă este unul dintre primii jucători clasați în topul paselor. El a oferit 11 asisst-uri în prima parte a sezonului.
Lipsa golurilor nu îl îngrijorează pe Suarez. Vârful de atac este fericit că îi are alături pe Messi și Neymar:
"Nu mă preocupă că nu marchez, atâta timp cât am lângă mine doi monștri. Îmi fac griji în momentul în care jocul meu este la un nivel scăzut sau când nu mă simt bine pe teren. Nu sunt obsedat să dau goluri, ci mai important este să câștige echipa.", a declarat uruguayanul, pentru MARCA.
Englezii de la BBC îl consideră pe Suarez cel mai mare pericol în meciul cu deținătoarea titlului din Premier League, Manchester City, partidă care este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, marți, de la ora 21:45.
"Acesta este noul Suarez. Mașinăria de goluri este istorie, însă Luis a devenit un jucător de echipă, care pune mereu presiune și se sacrifică pentru colegii săi. Pellegrini îl știe bine din Premier League, dar chiar și așa îi va fi greu să îl blocheze.", notează sursa mai sus menționată.
Manchester City - FC Barcelona, meciul tur din optimile de finală ale UEFA Champions League, se joacă marți, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe
www.digisport.ro
și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.
Sursa:
digisport
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
Re: Suarez, înaintea "dublei" cu City: "Nu mă preocupă că nu marchez, am lângă mine.
«
Reply #1 on:
24 February 2015, 16:18:37 »
Eu zic ca v-a marca un gol, dar cel mai probabil, iar va da un asist .
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Suarez, înaintea "dublei" cu City: "Nu mă preocupă că nu marchez, am lângă mine.
«
Reply #2 on:
24 February 2015, 17:37:32 »
Suarez e omul perfect care poate oferi pase decisive.
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
«
Reply #3 on:
24 February 2015, 17:53:59 »
va bate M.City .
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
UCL | EL
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal