Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Corporatiștii se pregătesc să dea lovitura în Campionatul Național de Fotbal.
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Corporatiștii se pregătesc să dea lovitura în Campionatul Național de Fotbal. (Read 577 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
INTERN
«
on:
28 February 2015, 18:33:24 »
[
Skilled News
]
Corporatiștii se pregătesc să dea lovitura în Campionatul Național de Fotbal Corporatist
[
Skilled News
]
Cupa Cornel Dinu a devenit Campionatul Național de Fotbal Corporatist. Înscrieți acum echipa pentru un spectacol fotbalistic garantat!
Ediţia a 8-a a Campionatului Naţional de Fotbal Corporatist este organizată de Federația Română de Sport Corporatist și va începe în luna martie 2015.
Din 2011 pînă în prezent am trăit împreună o experiență puternică în Cupa “Cornel Dinu”. Anul acesta Campionatul Național de Fotbal Corporatist se desfășoară sub egida Federației Internaționale de Fotbal Corporatist (FIFCO), ridicând cel mai mare eveniment de fotbal amator, dedicat strict angajaților marilor companii, la titulatura de competiție internațională. De asemenea, se oferă echipei câștigătoare dreptul de a participa la competițiile internaționale organizate de forul mondial.
Tot ca o noutate, în cursul acestui an, pe lângă centrele din București, Buzău și Craiova se vor deschide două noi centre de joc în Brașov și Ploiești și se va modifica structura competiției astfel încât să existe două Ligi și o SuperCupă, adică 3 trofee unice și transmisibile. În cadrul celor două ligi se va juca în sistem de grupe.
În Bucureşti, competiția se va desfăşura în Complexul Sportiv Dinamo, în perioada martie – iunie 2015. Pentru mai multe detalii legate de participarea şi desfăşurarea evenimentelor, vizitați
www.cnfc.ro
, sau scrieți la contact@cnfc.ro sau telefon: 0758 262 826.
Vă așteptăm pe terenul de fotbal!
Sursa:
computergames
| Oferit de
Patrick.
«
Last Edit: 28 February 2015, 22:02:32 by [SG]P1xuletz.xD
»
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Corporatiștii se pregătesc să dea lovitura în Campionatul Național de Fotbal.
«
Reply #1 on:
28 February 2015, 21:46:39 »
Interesant
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Corporatiștii se pregătesc să dea lovitura în Campionatul Național de Fotbal.
«
Reply #2 on:
28 February 2015, 22:21:10 »
Nu am mai auzit de aceasta cupa insa mi se pare una interesanta.
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
«
Reply #3 on:
28 February 2015, 22:23:05 »
Nici eu nu prea am auzit, de aceasta cupa, dar pare sa fie una interesanta, facuta de Romani.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal