Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Josep Guardiola exclude o revenire la Barcelona.
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Josep Guardiola exclude o revenire la Barcelona. (Read 536 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
EXTERN
«
on:
03 March 2015, 17:02:28 »
[
Skilled Sport
]
Josep Guardiola exclude o revenire la Barcelona! "Dacă fac asta, atunci dă-mi un ciocan în cap"
[
Skilled Sport
]
Bayern Munchen domină clar Bundesliga, în mod normal nu are cum să rateze un nou titlu de campioană, însă Josep Guardiola este decis să plece din Bavaria, dacă nu va reuși să îndeplinească în acest sezon cel mai important obiectiv, cucerirea UEFA Champions League.
După 0-0 în Ucraina, Bayern joacă returul cu Șahtior ÎN DIRECT la Digi Sport, miercuri, 11 martie. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!
De mai mult timp s-a vorbit de o revenire a lui Pep la Barcelona, acolo unde a reușit să câștige de trei ori La Liga și în două rânduri UEFA Champions League, însă jurnaliștii de la "Elconfidencial.com" au aflat că managerul în vârstă de 44 de ani exclude din start o revenire pe Camp Nou.
Luis Enrique are șanse minime să continue cu Barcelona înaintea alegerilor pentru funcția de președinte, mai ales dacă va pierde titlul.
"Dacă o să vezi că mă întorc la Barcelona, atunci dă-mi un ciocan în cap", ar fi spus Guardiola într-un cerc restrâns de prieteni, atunci când a fost întrebat de posibilitatea unei reveniri în Primera Division.
8 puncte este avansul pe care Pep Guardiola îl are cu Bayern, în fruntea clasamentului din Bundesliga, după 23 de etape
Sursa:
digisport
«
Last Edit: 03 March 2015, 17:16:03 by Patrick.
»
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
Re: Josep Guardiola exclude o revenire la Barcelona.
«
Reply #1 on:
03 March 2015, 17:03:21 »
As fi cel mai fericit din lume, daca Guardiola merge, iar la Barca, dar pacat ca nu mai vrea.. oricum e bine si la Bayern.
«
Last Edit: 03 March 2015, 17:09:01 by Manu.
»
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Josep Guardiola exclude o revenire la Barcelona.
«
Reply #2 on:
03 March 2015, 17:19:14 »
Nu mai are ce cauta la Barcelona,dupa parerea mea.La Bayern ii merge foarte bine.
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal