Author Topic:  Apple alege o functie la care Samsung a renuntat pentru Galaxy S6. Ce ar putea..  (Read 838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.

[Skilled News] Apple alege o functie la care Samsung a renuntat pentru Galaxy S6. Ce ar putea face iPhone 6S [Skilled News]

Lipsa acestei functii la Galaxy S6 a fost o surpriza neasteptata si, pentru multi fani Samsung, neplacuta.

Apple pare sa lucreze la un mod de a-si face device-urile rezistente la apa, compania primind revent un patent din partea USPTO, ce are legatura cu protectia impotriva umezelii si a apei.

Nu este cunoscut daca Apple planuieste sa foloseasca aceasta tehnologie pe device-urile comerciale si daca da, pe care dinre el. iPhone-urile ar fi primele 'la coada', insa e posibil si pentru iPad si MacBook.

Ar fi o mutare interesanta avand in vedere ca Samsung a renuntat la rezistenta la apa pentru un aspect premiu din metal la Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge si exista zvonuri ca si Xperia Z4 ar putea sa nu aiba ratingul IP67.

Sursa: yoda.ro  | Oferit de Manu.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
poti sa filmezi a faci poze sub apa. LOL foarte tare. :D

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
A ajuns Apple sa ia ce nu au bagat cei de la Samsung, putin cam josnic chiar si pentru ei ... :)) oricum ar fi tare sa reziste la apa. :-?

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Si acum mai ziceti ca Samsung fura design-ul de la iphone .

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Iphone au idei bune, idea sa reziste sub apa este tare. :D

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Si acum mai ziceti ca Samsung fura design-ul de la iphone .
Idem :)

Ar fi ceva frumos totusi.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Aceasta "noua" functie aplicata pe device-urile Apple nu mi se pare un lucru formidabil, fiindca Apple, deasemenea si Samsung,  trebuiau sa adauge aceasta functie pot spune vitala de foarte mult timp. Probabil, aceste companii sunt sigurele care nu au implementat functia prezentata mai sus pentru ultimele lor device-uri, deocamdata.
Functia in sine este foarte importanta si interesanta, dar nu e ceva nou in domeniu.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Mishu

• Senior
  • *
  • Real Name: Mihai
  • Steam ID: mihaibaiasu
Vitala?! Folosesti cuvintele la intamplare, pare-mi-se. Am de 2 ani si ceva S3-ul si nu mi-a scapat in apa niciodata... si nu sunt genul de om care tine lucrul in puf. Dau cu el pe unde apuc, il las oriunde, nu ma stresez. Nici macar nu s-a spart (cazaturi si-a luat, dar am fost norocos :)) ). Oricum, Sony are de mult chestia asta pe telefoane, plus ca au reusit sa aduca un design superb telefoanelor de varf.
~~SPECS~~
CPU : Intel Core i3 4160, stock cooler
RAM : 2x 4GB HyperX Predator 2133MHz
MB : AsRock Z97 Anniversary
GPU : Sapphire R9 280 OC
PSU : Antec VP700P
Case : Zalman Z3
Cooler : Stock

~PHONES : iPhone 6, Nexus 4

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Eu cred că cei de la Apple trebuiau să facă demult acest pas. iPhone-urile sunt niște telefoane foarte scumpe și ar fi păcat să îl scapi în apă și să se strice. Apple a copiat asta de la Samsung... nu îmi place. Nu înțeleg de ce Samsung a renunțat la asta.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal