Author Topic: INTERN Răspunsul Armatei în privința dreptului de folosință a mărcii Steaua...  (Read 792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.

[Skilled Sport] Răspunsul Armatei în privința dreptului de folosință a mărcii Steaua. ”Un cadou ar fi ilegal [Skilled Sport]

Reprezentanții Armatei au oferit un răspuns oficial în chestiunea legată de dreptul de folosință al mărcii Steaua.

Într-un comunicat de presă, cei de la Armată au spus în ce condiții actuala conducere a Stelei se va putea folosi de sigla veche, de nume și de brand, pentru că dreptul la folosință cu titlu gratuit este interzis prin lege.

Situația se va clarifica total însă doar după ce o societate de specialitate va evalua marca Steaua.

Iată comunicatul postat de către cei de la Armată

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Sursa: digisport
« Last Edit: 08 March 2015, 21:34:25 by [SG]B@dboy™ »

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Si echipa asta vor sa o distruga .. dupa ce jumatate de cluburi din Liga 1 sunt in insolventa .. :\
Nu mai stiu de unde sa scoata bani...

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
off,doamne,Armata asta vrea ca steaua sa dispara. >:P

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Pana acum de ce nu au facut nimi in privinta numelui ? Vor sa aibe si ei niste bani, numai au sponsorizare de la Armata sau cum ? Pana acum nu era nicio problema, acum gata, probleme. Cum vine asta?

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline RobertStefan

• Junior
  • *
  • Stiu că mă minţi! Dar continuă...
  • Real Name: RobertŞtefan
  • Steam ID: Robert
Razboiu dintre armata si becali continua aia il sicaneaza vor bani de la el asta e adevaru. Steaua e victima aici.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Steaua e la pamant deja...

Follow me on:
FaceBook
Instagram