Author Topic:  Windows 10 reintroduce efectele de transparenţă. Primul beneficiar: noul ...  (Read 780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News] Windows 10 reintroduce efectele de transparenţă. Primul beneficiar: noul Start Menu[Skilled News]

Numerotată build 10031, ultima versiune Windows 10 ˝scăpată˝ pe internet nu a adus la lumină Project Spartan, web browser-ul proiectat de la zero pentru a înlocui Internet Explorer. Avem însă câteva schimbări mai puţin importante, dar care merită trecute în revistă.
Abandonat pentru Windows 8 şi înlocuit un Ecran de Start afişat pe toată suprafaţa ecranului, Start Menu revine în Windows 10, adaptat cu interfaţa Modern UI şi mai arătos de cât oricând. Intrând la capitolul modificări de fineţe, Start Menu este redat acum cu un efect de transparenţă, aplicat discret doar pentru fundal, nu şi icon-urile aplicaţiilor. Similar, tiles-urile afişate pe ecranul dispozitivelor cu sistem Windows Phone prezintă acum un efect de translucenţă. În ce priveşte platforma PC, trebuie spus că deocamdată efectele de transparenţă sunt limitate la Start Menu, nu şi ferestrele aplicaţiilor sau taskbar-ul.
Per total, interfaţa Windows 10 încă pare departe de forma finală, secţiuni de mare importanţă cum este noua aplicaţie Settings (înlocuitor pentru Control Panel) pârând să nu fie armonizate cu aspectul general al interfeţei. O posibilă explicaţie pentru asta ar putea fi că şi alte modificări de anvergură sunt rezervate pentru build-urile viitoare, Microsoft având nevoie de mai mult timp pentru rezolvarea anumitor probleme. 

Sursa: go4it.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
O sa fie superb. ;x

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
superb windows 10 <3

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Arata bine, W7 + W8.1

Sunt curios cum va arata la final :D

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
Yak yak yak yak yak yak iax >.< shit. Oribil ! Bine ca sunt functii care le modifici si poti dezactiva transparenta xD.

Legend

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Sunt de acord cu Cristi.. Start Menu este oribil!!!   :(  După părerea mea,  Windows 10 va fi un eșec total. După cum a spus și Nofwu, Windows 10 e o combinație de W7 și W8.1. Poate mă înșel și W10 va fi un Windowss bun... eu știu... Oricum, după părerea mea, W7 rămâne cel mai bun Windows de pe acum.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Partea cu efecte de transparenta imi pare o idee buna. Multi acum cauta pentru windows 8 aceste efecte.

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Este un windows, foarte tare acesta, este peste windows 8.1, pe care il am si eu, dar deja incepe sa o ia putin razna..:|
Oricum acesta va fi unul foarte bun, si foarte tare.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal