Author Topic: WTA Jankovic, înainte de finala cu Halep: "Am pierdut ultimele trei meciuri cu...  (Read 693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Jankovic, înainte de finala cu Halep: "Am pierdut ultimele trei meciuri cu Simona, dar cred că acum o pot învinge. Am experienţa unei finale aici şi voi juca să mai câştig o dată trofeul" [Skilled News]

Halep - Jankovic, finala Indian Wells 2015. Simona Halep (3 WTA) se pregăteşte pentru cel mai important meci de până acum al carierei, meciul în care ar putea câştiga în premieră, un turneu Premier Mandatory.  În această seară, de la ora 20:00 (în direct pe Dolce Sport şi liveblog pe ProSport), Simona o va întâlni în finala turneului de la Indian Wells, pe Jelena Jankovic (21 WTA).

Dacă Halep a urcat în ultimul act al competiţiei fără a intra pe teren, adversara ei din semifinale, Serena Williams, declarând forfait din cauza unei accidentări, sârboiaca s-a întrebuinţat serios pentru victoria în semifinale în faţa Sabine Lisicki pe care a învins-o cu 3-6, 6-3, 6-1. Deşi are timp scurt de refacere, Jankovic mizează pe experienţă pentru a o învinge pe Halep. "Simona este o adversară puternică, are un joc solid. Pe partea mea de tablou am avut jucătoare cu serviciu bun, care loveau tare minge precum Keys şi Lisicki şi a trebuit să mă adaptez fiecărui stil de joc.
 Sunt pregătită să joc cu Simona, abia aştept. Am pierdut ultimele meciuri cu ea în trei seturi, a fost de necrezut. Poate în cele din urmă voi reuşi să o înving pe Simona, eu cred că pot face asta. Ea nu a mai fost în finale aici şi eu am această experienţă. Am câştigat în 2010 şi poate voi reuşi să câştig trofeul pentru a doua oară. Acesta este obiectivul meu şi voi lupta din greu pentru asta", a spus Jankovic pentru site-ul oficial WTA.

Calificarea în finală la Indian Wells este recompensată cu 439.420 de dolari şi 650 de puncte WTA. Câştigătoarea titlului va încasa 900.400 de dolari şi 1.000 de puncte WTA.

Turneul din California este unul dintre cele mai importante din lume după cele patru turnee de Mare Şlem şi Turneul Campioanelor. Turneul de la Indian Wells este din categoria Mandatory şi are premii totale de aproape 5,4 milioane de dolari. Simona a mai jucat o singură finală a unui turneu Mandatory, la Madrid.

Sursa: PROsport.ro  | Oferit de Raylisse

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Sansele mi se par cam egale,dar sper sa castige Simona.Orice se poate intampla.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline BlackEagle.

• Ăla de pe samp.
  • High-Roller
  • *
  • Co-Fondator România Național Trucking
  • Real Name: Patrik
Go Halep  :-bd

Global Moderator - (Primăvară 2016 pana în 24.01.2017)

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Bravo Halep, se pare ca a castigat cam foarte usor, acea finala, poate a fost cea mai usoara finala din cariera sa.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal