Author Topic:  Consecinţele prăbuşirii din Alpi. O legendă a fotbalului s-a dus în cabina...  (Read 600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Consecinţele prăbuşirii din Alpi. O legendă a fotbalului s-a dus în cabina avionului şi i-a oferit pilotului o sticlă goală: "Aici îţi faci nevoile, nu pleci" [Skilled News]

Moartea a 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului care se aflau în avionul Germanwings din urmă cu o săptămână continuă să rămână în memoria acelora care în prezent aleg calea aeriană pentru a se deplasa. După ce anchetatorii francezi au stabilit faptul că prăbuşirea aeronavei a fost făcută în mod intenţionat de copilotul german Andreas Lubitz, rămas singur în cabină după ce căpitanul de zbor s-a dus la toaletă şi nu a mai putut intra, a fost rândul fostului atacant al lui Newcastle, Faustino Asprilla, să îşi exprime temerile şi să acţioneze în consecinţă în drumul său spre Moscova.

Asprilla a postat pe Instagram o poză celor 102.000 de followeri pe care îi are faptul că se teme ca nu cumva avionul să se prăbuşească, motiv pentru care a apelat la următorul gest, explicat chiar de el: "M-am dus în cabina pilotului şi i-am interzis să iasă din ea pentru a se duce la toaletă, pentru că nu are de unde să ştie dacă lângă el se află un nebun care îl va încuia pe dinafară şi se va întâmpla acelaşi lucru ca săptămâna trecută. Toţi ştiţi ce anume. Dacă are nevoie la baie, i-am spus că am la îndemână o sticlă goală unde poate să îşi facă nevoile", a scris fostul atacant acum în vârstă de 45 de ani.

Asprilla a marcat 27 de goluri în tricoul Columbiei, naţională pentru care a jucat la Campionatul Mondial din 1994 şi 1998, când România a învins reprezentativa atacantului.

Sursa: PROsport.ro

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Prea penala faza asta :))

Follow me on:
FaceBook