Author Topic:  Nota 10 pentru imaginaţie. Solicitarea unui elev înainte de examenul de...  (Read 972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Nota 10 pentru imaginaţie. Solicitarea unui elev înainte de examenul de bacalaureat [Skilled News]

Un elev din Germania a făcut o cerere neobişnuită către Ministerul Educaţiei: a vrut să-şi vadă întrebările la teste înaintea examenului propriu-zis.
În baza legii privind liberul acces la informaţii, un elev german a cerut reprezentanţilor Ministerului Educaţiei să îi trimită întrebările de la examenul Abitur (echivalentul Bacalaureatului) înaintea testului propriu-zis, relatează The Guardian.

În vârstă de 17 ani, Simon Schrader, a precizat, în solicitarea făcută, că aşteaptă răspunsul oficialilor până pe 21 aprilie, când se împlineşte luna în care ar trebui să îl primească - deşi examenul este programat pentru data de 16 aprilie.

"Dacă îmi răspund la timp, s-ar putea să fie înainte de teste. M-am gândit înainte că, cel mai probabil, nu mi le vor trimite înainte de teste. Mi-am zis că merită încercarea, vreau doar să văd ce îmi vor răspunde", a spus elevul.

Potrivit sursei citate, până acum, reprezentanţii Ministerului au spus doar că solicitarea a fost înregistrată şi că este în curs de procesare.

Sursa: gandul.info 

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
Ete dracie , si eu fac cerere acum sa se inchida scoala .. Se inchide? NU. Cu siguranta cererea va fi respinsa
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ete dracie , si eu fac cerere acum sa se inchida scoala .. Se inchide? NU. Cu siguranta cererea va fi respinsa
Exact.Bine zis :))

E o porcarie.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
de necrezut asa ceva =))

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
E complet altceva ce zici tu...

S-a gandit bine, ar merge o incercare... ca tot ma gandesc ca pic bacul. :]] Macar la a 3-a materie sa imi dea intrebarile. =))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal