Author Topic:  Nokia va cumpăra Alcatel pentru 15 miliarde de euro.  (Read 770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Nokia va cumpăra Alcatel pentru 15 miliarde de euro.
« on: 15 April 2015, 11:32:02 »

[Skilled News]Nokia va cumpăra Alcatel pentru 15 miliarde de euro  [Skilled News]

Finlandezii de la Nokia ar fi ajuns la un acord cu Alcatel, urmând a prelua compania în schimbul sumei de 15 miliarde de euro.

Ultimii ani nu au fost foarte buni pentru cele două mari companii europene, acestea fiind afectate atât de pe urma unor probleme financiare, cât și de pe urma unor decizii ma puțin inspirate ale management-ului. Astfel, pentru a face față pe sectorul de rețelistică celor de la Ericsson și Huawei, Nokia ar urma să preia Alcatel pentru 15 miliarde de euro. Noua entitate va valora aproximativ 40 de miliarde de euro și va fi controlată în proporție de 66,5% de Nokia. De cealaltă parte, Alcatel va deține 33,5%.

Condiția cea mai importantă pusă de statul francez celor de la Nokia a fost să nu reducă personalul Alcatel-Lucent în Franța dincolo de țintele deja stabilite de companie prin planul său de reorganizare. Conform celor de la HotNews.ro, Alcatel are nu mai puțin de 6.000 de angajați doar pe cercetare-dezvoltare în Franța, iar statul este extrem de sensibil când vine vorba de concedieri și ține foarte mult la protejarea locurilor de muncă.

Nokia a ținut să menționeze că, deși sediul principal al companiei nou-formate se va afla în Helsinki, Franța va rămâne un centru important al acesteia. În urma acestei achiziții, Nokia ar putea avea acces la două piețe extrem de importante: China și America. În Statele Unite, Alcatel are în prezent contracte cu AT&T și  Verizon, doi dintre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă. Totuși, Bloomberg notează că finlandezii ar putea fi interesați doar de divizia de echipamente wireless Alcatel, iar un anunț în acest sens va fi făcut săptămâna   

Sursa: playtech
« Last Edit: 15 April 2015, 11:33:48 by [SG]P1xuletz.xD »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Nokia va cumpăra Alcatel pentru 15 miliarde de euro.
« Reply #1 on: 15 April 2015, 11:34:54 »
Bine face....Alcatel nu are viitor. :)

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #2 on: 15 April 2015, 11:35:41 »
Deci sa  vedem ..
Microsoft cumpara Nokia, Nokia cumpara Alcatel.. interesant :))
« Last Edit: 15 April 2015, 11:36:18 by blacklife »

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #3 on: 15 April 2015, 20:13:25 »
Deci sa  vedem ..
Microsoft cumpara Nokia, Nokia cumpara Alcatel.. interesant :))

se cumpara unii pe altii :>
Am citit si eu informatia de pe Zonait.tv , nu stiu daca cei de la alcatel au avut vreodata telefoane cu care sa se mandreasca, in ultimul timp nici nu s-a mai auzit de Alcatel, toti cumpara alte telefoane.

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
« Reply #4 on: 15 April 2015, 20:18:50 »
Imi place strategia , totusi Alcatel nu are telefoane de top... Daca nu ma insel telefonul lor cu touchscreen are doar 3inch diagonala ... Ma gandesc ca cei de la Nokia au cumparat compania doar pentru a avea acces pietele din alte tari..
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #5 on: 15 April 2015, 20:22:47 »
Imi place strategia , totusi Alcatel nu are telefoane de top... Daca nu ma insel telefonul lor cu touchscreen are doar 3inch diagonala ... Ma gandesc ca cei de la Nokia au cumparat compania doar pentru a avea acces pietele din alte tari..
3 inch ? http://www.alcatelonetouch.com/global-en/

Nu inteleg de ce i-au cumparat..

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal