Author Topic: EXTERN Scholes l-a dat de gol pe Guardiola: ce echipă va antrena Pep din 2016  (Read 703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.

[Skilled Sport] Scholes l-a dat de gol pe Guardiola: ce echipă va antrena Pep din 2016 [Skilled Sport]

Pep Guardiola o va antrena pe Manchester City din 2016, după încheierea contractului său cu Bayern Munchen, susţine fostul internaţional englez Paul Scholes în ziarul The Independent.

"După informaţiile mele, Pep Guardiola va deveni antrenorul lui Manchester City după încheierea contractului său cu Bayern Munchen", a declarat Scholes, un jucător emblematic pentru Manchester United.

Scholes, 40 ani, susţine că tehnicianul german Jurgen Klopp, care şi-a anunţat deja despărţirea de Borussia Dortmund din această vară, are şanse să ajungă în Premier League, dar pentru Manchester City prioritatea rămâne Pep Guardiola.

Antrenorul catalan de 44 ani a preluat Bayern Munchen în vara anului 2013 şi în sezonul trecut a reuşit eventul campionat-cupă, dar echipa bavareză a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor de Real Madrid. În acest sezon, Bayern luptă pe 3 fronturi, campionat-cupă-Liga Campionilor.

Sursa: digisport.ro
« Last Edit: 17 April 2015, 17:57:06 by Manu. »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu imi place Manchester City. x__X" Mi-ar placea sa revina la Barca. :[

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
mi-ar placea sa se duca la M.City =D Abia ar mai schimba jocu si acolo , ca City are un lot fabulos =D

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
mi-ar placea sa se duca la M.City =D Abia ar mai schimba jocu si acolo , ca City are un lot fabulos =D
Ar fi tiki-taka la Manchester City,lol :))
Nu ar fi un dezastru,dar dupa cum a spus si stuntman,ar fi frumos,sa revina la Barca :)

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal